Leevi-Petterin kesätarina | Soldem

Leevi-Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi oikein mainio fiilis! Työpaikka on reilu ja aamuisin oli rentoa tulla töihin. Hymy kesti työpäivän alusta loppuun, ja sen jälkeenkin. Tulen mielelläni jatkossakin töihin. Työilmapiiri on kannustava ja siitä pidetään johtotasolla huolta. Työilmapiiri ja hauskat työkaverit tekivät kesästä ikimuistoisen.

Työssä yllätti sen rentous ja myynnin helppous. Työ suhde on ollut kokonaisuudessaan erittäin positiivinen yllätys. Hyvät työedut ja esimiesten aktiivinen tukeminen ja kehittäminen olivat todella positiivinen yllätys. Haasteet ovat tapaus kohtaisia. Tarvitsi vaan selvittää käytäntötavat, joilla toimitaan tietyissä olosuhteissa. Käytäntötavat ovat kyllä selkeät ja oppii nopeasti. Haastavaa voi olla argumentointi, mutta esimies ja muut työntekijät antavat toimivia vinkkejä.

Soldem on työnantaja reilu ja etenkin telemarkkinointi firmana, koska en ole pelkän provikan varassa. Systeemit toimivat, sopimukset tehtiin ajallaan ja sopimuksiin tehtävät muutokset olivat vaivatonta suorittaa. Esimiehet hoitavat hommansa, eivätkä lykkää hommiaan aina huomiseen. Työnantaja osoittaa välittävänsä työntekijöistään kyselemällä kuukausittain, kuinka työ sujuu.

Suosittelisin Soldemia työpaikkana, koska se on luotettava työpaikka, työssä on hyvä pohjapalkka, työ on rentoa, koska saa itse päättää tauot. Toimiston sijainti on hyvä ja tilat viihtyisät. Työporukka on todella rento ja hauska. Työpaikka panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen erilaisilla kisoilla, hyvällä perehdytyksellä ja koko ajan jatkuvalla kehittämisellä. Ensimmäisestä päivästä asti tuli kuva, että työpaikka tosiaan välittää työntekijöiden hyvinvoinnista.

-Leevi-Petteri

Tutustu Soldemin määräaikaiseen työtehtävään!

Kuvaaja: Juuso Suhonen

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista. Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on.

24.09.2019

Janinan kesätarina

Kokonaisuudessaan kesästä Soldemilla jäi käteen hyvä fiilis. Työympäristö mahdollisti sen, että hyvällä fiiliksellä ja ryhmähengellä päivistä jäi hyvä mieli. Työssä yllätti minua asiakkaiden saaminen kuuntelemaan millä asialla soittelen. En kuvitellut alkuun, että puhelimen välityksellä kiinnostuksen herättäminen olisi näinkin vaikeaa.

24.09.2019

Jamesin kesätarina

Kesästä Soldemilla jäi hyvät fiilikset! Ei jäänyt mikään asia harmittamaan. Työkaverit todella mahtavia, kuten myös oli esimies. Täällä otettiin hyvin vastaan ja työhön perehdytys sujui todella hyvin.