fbpx

Me

Soldem tehdään yhdessä

Meillä on aidosti kiva työporukka. Se myös näkyy: merkittävä osa uusista työntekijöistämme hakeutuu meille nykyisten soldemlaisten suosituksesta. Myyntityössä hyvä ilmapiiri on äärimmäisen tärkeä. Heti Soldemin alusta lähtien porukkamme on ollut värikäs ja täynnä erilaisia ihmisiä. Pidämme huolen, että jokainen saa olla sellainen kuin on ja että kaikki pääsevät mukaan porukkaan. Ihmistemme rakentama avoin ja kannustava henki on ainutlaatuinen pohja menestykselle. Kulunut sanonta ”tehdään töitä tosissaan muttei totisena” pitää meillä paikkansa.

Joustavana ja luotettavana työpaikkana meille hakeutuu ihmisiä monenlaisista lähtökohdista sekä erilaisissa elämäntilanteissa. Osa löytää Soldemista pitkäaikaisen kodin, osalle meiltä hankitut myyntitaidot toimivat ponnahduslautana uralla edetessä. Mikä tahansa sinun suunnitelmasi on, voimme luvata, että Soldemissa opit taitoja, joista on hyötyä jatkossa.

Me tarjoamme vakituisen työn täysillä tunneilla ja turvallisella pohjapalkalla. Varmistamme perehdytyksen sekä jatkuvan tuen ja ohjauksen avulla, että kullekin soldemlaiselle löytyy juuri hänelle sopiva tapa ja kanava tehdä myyntiä. Jokaisella on mahdollisuus menestyä!

Visio, missio ja arvot

Tärkein arvomme numero yksi on ihminen. Missiomme onkin mahdollistaa kaikkien soldemlaisten menestystarina myynnin avulla.

 

Mielestämme myynti on arvokasta ja korvaamatonta työtä. Myynti ei ole ainoastaan tärkeää yritysten menestymiselle; rohkeus ja taito vaikuttaa ihmisiin tulee hyödyksi monissa eri ammateissa ja tilanteissa, joita jokainen elämässään kohtaa. Haluamme nostaa myynnin arvostusta sen ansaitsemalle tasolle ja määrittää myynnin Suomessa uudestaan.

Ihminen

”Prosesseja, raameja ja pelisääntöjä tarvitaan. Kaiken ydin on kuitenkin itse ihminen ja toisten huomioiminen.”

Kaupan- nälkä

”Meillä on halu tehdä kauppaa. Tahtotila.”

Myyntitaito

”Parannamme asiakkaidemme elämänlaatua. Haluamme olla parhaita ja kehittyä jatkuvasti.”

Mega- rohkeus

”Muutoksista saamme virtaa. Emme pelkää tehdä päätöksiä. Epäonnistumiset ovat oppimista varten.”

Tulos

”Takaa meidän kaikkien menestyksen. Toiminnan perusedellytys.”

Soldem way
meidän tapa tehdä töitä

Johtajuus

Soldemilla kaikki perustuu hyvään, jaettuun johtajuuteen. Kannustamme työntekijöitämme ottamaan työssään ohjat omiin käsiinsä antamalla vastuuta ja luottamalla heihin. Tämä vaatii sen, että toimintamme on läpinäkyvää ja ihmiset pääsevät vaikuttamaan omaan ja tiimin toimintaan jo suunnitteluvaiheessa.

Tuloksellinen myyntikoneisto

Yli 15 vuoden aikana kertyneen kokemuksemme ansiosta tiedämme, millaiset prosessit myynnissä toimivat. Samalla olemme rakentaneet malleja valmentamiseen ja myynnin johtamiseen. Näiden ansiosta voimme luottaa osaamiseemme sataprosenttisesti kanavassa kuin kanavassa.

Me

Hyvät myyntitulokset ja luovuus toiminnan kehittämiseen pohjautuu siihen, että töissä on hyvä ilmapiiri ja jokainen voi olla oma itsensä. Emme tingi huumorista, avoimuudesta tai ihmistemme tukemisesta, vaikka tavoitteet välillä ovatkin kovia ja töitä tehdään täysillä.

Onnelliset kohtaamiset

Kun asiakaskohtaaminen päättyy hyvään fiilikseen, se on aina arvokas asiakkaalle, yritykselle, jonka tuotetta myydään ja lopulta myös myyjälle – syntyipä kauppa tai ei. Soldemin toiminnassa on aina tähdätty onnellisiin kohtaamisiin. Se on laatumme ohjenuora. Se näkyy myös työilmapiirissämme: jokainen otetaan mukaan tiimiin ja kokeneemmat työntekijämme auttavat uudet soldemlaiset kotiutumaan nopeasti.

Menestystarinoiden mahdollistaminen

Autamme jokaista työntekijäämme löytämään oman tiensä ja tapansa tehdä myyntiä. Haluamme antaa avaimet kullekin oman menestystarinan kirjoittamista varten ja kannustamme joka askeleella eteenpäin.

Soldemin opinnäyte- ja lopputyöt

Z-sukupolvi – työaika-autonomian vaikutukset myyntituloksiin ja työn imuun, EMBA, Teemu Nurmi

Ostamisen trendien hyödyntäminen puhelinmyyntineuvottelun kehittämisessä, AMK, Joonas Ollgrén 

Yhteistyöstä yrityksen menestystekijä, ylempi AMK, Veera Lehtismäki

Economic preferences explaining physical activity stages of change, Master’s Thesis, Laura Vainio

Asiakkuus- ja tiimipäälliköt

Meillä on talo täynnä rautaisia ammattilaisia