Antonin Menestystarina | Soldem

Antonin Menestystarina

Ennen Soldemia työskentelin potkuritehtaalla, jossa hion laivan potkureita. Se oli ehkä väärä paikka tämmöiselle sosiaaliselle kaverille. Kahdeksan tuntia päivässä rälläkkä heilui omassa pienessä nurkassa ja kun sen jälkeen pääsi ulos, teki mieli halata ensimmäistä vastaan tulevaa ihmistä.

Jossain vaiheessa päätin, että nyt on löydettävä jotain muuta ja saatava jokin muutos elämään. Sitten löysin Soldemin netin kautta, päätin hakea ja pääsin sisään. Huomasin aika nopeasti, kun tulin että täällä on sellainen ympäristö, missä ihmiset moikkaa ja ilmapiiri on ihan eri luokkaa kuin teollisuushallissa. Ihan heti mulla ei alkanut myynti rokkaamaan, se vaati jonkun verran töitä. Mutta siinä oli taitavaa porukka ympärillä auttamassa ja saatiin munkin myynti rokkamaan. Tehtiin tosi kovia tuloksia ja sain itse tosi paljon onnistumisia myyntikentällä. Mutta jossain vaiheessa tuli itselle myynnissä seinä vastaan ja tunne, että voisin kyllä haastaa itseäni enemmän. Meillä tuli esimiehen paikka auki ja hain siihen.

Mulle isoin juttu täällä on ollut se, että oon päässyt semmoiseen ympäristöön, jossa tykkään olla. Olen päässyt myynnin maailmaan, jossa saa paljon onnistumista. Ja se, että saan tehdä täällä uraa, mennä eteenpäin ja kehittyä.

Myyntityö sopii ihmiselle, joka on rohkea ja uskaltaa haastaa itseään sekä kestää välillä epäonnistumiset ja ymmärtää sen, että niistä me opitaan. Soldem tarjoaa jokaiselle jotain omiin tavoitteisiin nähden. Mulle se on ollut se, että teen uraa Soldemilla, mutta monelle mun kollegalle se on se, että ne ovat tullut tänne hakemaan taitoja ja vieneet niitä jonnekin muualla tai lähteneet ihan oman yrityksen kautta liikenteeseen.

19.12.2018

Tarun menestystarina

28.11.2018

Vilin menestystarina

14.11.2018

Jessican menestystarina

05.02.2018

Hennan menestystarina

30.01.2018

Samin Menestystarina