Samin Menestystarina | Soldem

Samin Menestystarina

Päädyin töihin Soldemille kavereiden kautta. Oli muutama kaveri täällä töissä entuudestaan ja ne houkuttelivat mut sitten tänne päähän. Päätöstä en ole hetkeäkään katunut. Itsellä oli alkuun aikamoiset ennakkoluulot alaa ja puhelinmyyntiä kohtaan. Oli meikäläiselle ihan viimeiset vaihtoehdot työnhaun suhteen siivous ja tämä. Olin päättänyt, etten tämmöistä tule tekemään. Päädyin sitten hakemaan ja pyydettiin työhaastatteluun. Pari viikkoa oli tarkoitus tehdä näitä töitä ja hain samalla muita töitä. Jäin sitten tälle tielle ja täällä ollaan vieläkin. Mikä on vaikuttanut siihen, että mä olen talossa ollut niin kauan töissä, on tärkeimpänä tekijä varmasti todella hyvä työilmapiiri. Paljon olen saanut hyviä ystäviä täältä ja tutustunut erilaisiin tyyppeihin.

Tässä samalla olen käynyt oppisopimuskoulutuksella merkonomin tutkintoa ja se oli todella hyvä vaihtoehto. Ei ole niin kovaa motivaatiota vain opiskella, niin on hyvä, että sen voi suorittaa tässä samalla. Itse näen sen ehdottomasti niin päin, että koulu on ollut hyväksi tueksi tähän työn viereen, eikä toisin päin. Tällä hetkellä työskentelen myyntitiimin esimiehenä ja olen ollut täällä töissä 5 vuotta. Nykyisellä työtontilla riittää sopivasti haastetta ja olen iloinen saamastani vastuusta Soldemilla kun olen saanut mahdollisuuden edetä työurallani. Itsestäni kerron sen verran, että muhun uppoaa erityisen hyvin huono huumori. Kiinnostuksen kohteita on kaikenlaiset urheiluun liittyvät asiat.

Itse olen kokenut myyntityön oman elämänikin kannalta muutenkin tärkeänä ja hyödyllisenä. Esimerkkinä vaikka se, että lähdetään kavereiden kanssa viettämään iltaa isommalla porukalla. Mukana on erilaisia ihmisiä, jotka tykkäävät eri asioista ja paikoista. Kyllä me usein mennään sellaiseen paikkaan, mihin mä olen halunnut. Mun mielestä Soldemilla pärjää sellainen tyyppi kuka on sosiaalinen, tykkää haastaa itsensä ja pystyy myöskin menemään sinne omalle epämukavuusalueelle.

19.12.2018

Tarun menestystarina

28.11.2018

Vilin menestystarina

14.11.2018

Jessican menestystarina

05.02.2018

Hennan menestystarina

05.02.2018

Antonin Menestystarina