fbpx

Oppisopimus

Haluamme tarjota henkilökunnallemme mahdollisuuden oppisopimusopiskeluun. Henkilökunnan kehittäminen on meille tärkeää ja tiedämme, että kaikki eivät halua opiskella vain koulun penkillä. Oppisopimusopiskelu painottuu työssä oppimiseen ja joillekin se on paras tapa hankkia ammattitutkinto. Myös alanvaihtajille tämä on hyvä tapa kouluttautua uudelleen. Meiltä on valmistunut useita myynnin- sekä liiketalouden ammattilaisia.

Meillä on mahdollisuus opiskella työn ohessa Liiketalouden perustutkinto (merkonomi), Myynnin ammattitutkinto tai finanssialan ammattitutkinto. finanssialan sekä merkonomin opinnot voit aloittaa ilman aiempaa työkokemusta. Myynnin ammattitutkinnon opiskeleminen edellyttää sinulta useamman vuoden työkokemuksen myynnin alalta.

Soldemilla voi hakea oppisopimusopiskeluun neljän kuukauden koeajan jälkeen. Oppisopimusopiskeluun kuuluu työssä oppimista sekä teoriatunteja koululla. Opiskelut kestävät noin kaksi vuotta hieman tutkinnosta riippuen. Saat työpaikalta itsellesi työpaikkaohjaajan, jonka tuella oppimisesi työpaikalla tapahtuu.

Henkilökuntaamme on myös koulutettu työn ohessa Kaupan alan esimiehen erikoisammattitutkintoon ja Johtamisen erikoisammattitutkintoon. Mikäli myyjän ura kehittyy meillä, tuemme mielellämme myös jatko-opiskeluissa.

Koulutus järjestetään yhteistyössä paikallisten oppisopimus- ja aikuiskoulutuskeskusten kanssa.

Vaihtoehdot

Liiketalouden perustutkinto

Kehitä ammatillista osaamistasi ja valmistu työn ohella oppisopimuskoulutuksella asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaiseksi! Liiketalouden perustutkintoon (Merkonomi) valmistava koulutus antaa eväitä tulevaisuuteen ja opit ymmärtämään menestyvän liiketoiminnan avaintekijöitä. Saat työsi ohessa monipuolisen liiketalouden alan ammattitaidon.

Myynnin ammattitutkinto

Myynnin ammattitutkintoon valmistava koulutus antaa laaja-alaiset taidot asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tavoitteelliseen myyntityöhön. Myynnin ammattitutkintoa suorittavalla henkilöllä tulee olla alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot sekä noin kolmen vuoden työkokemus alalta. Koulutuksen laajuus ja toteutus suunnitellaan aina opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella.

Finanssialan ammattitutkinto

Voit suorittaa finanssialan ammattitutkinnon joustavasti työn ohessa Tampereen toimistollamme. Finanssialan ammattitutkinto tuo lisäpätevyyttä, tuoreita näkökulmia sekä myös uutta innokkuutta työhösi.
Finanssialan ammattitutkinto on opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa osaaminen näytetään omassa työssä.

MIKSI OPPISOPIMUSOPISKELU KANNATTAA? LUE MYYNTIEDUSTAJAMME HANNAN TARINA.

LUE TAMPERELAISEN JUTTU SOLDEMIN OPPISOPIMUKSISTA

KIINNOSTAAKO OPPISKELU OPPISOPIMUKSELLA?

LAITA MEILLE TÖIHIN -SIVUJEN KAUTTA AVOIN HAKEMUS TULEMAAN.