Soldem tehdään yhdessä

Soldem tehdään yhdessä

Tervetuloa mukaan työporukkaamme!

Merkittävä osa uusista työntekijöistämme hakeutuu meille nykyisten soldemlaisten suosituksesta. Myyntityössä hyvä ilmapiiri on äärimmäisen tärkeä – se takaa työntekijöidemme hyvinvoinnin ja asiakkaidemme onnelliset kohtaamiset. Heti Soldemin alusta lähtien porukkamme on ollut värikäs ja työyhteisömme täynnä erilaisia ihmisiä. Pidämme huolen, että jokainen saa olla sellainen kuin on. Kaikki pääsevät mukaan porukkaan ja jokaiselle rakennetaan yhdessä oma menestystarinansa. Meillä ”tehdään töitä tosissaan muttei totisena”.

Kesätyö Soldemilla

Meillä voit tehdä töitä joustavasti. Tarjoamamme työ sopii monenlaisiin lähtökohtiin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Osa löytää Soldemista pitkäaikaisen kodin, osalle meiltä hankitut myyntitaidot toimivat ponnahduslautana uralla edetessä. Mikä tahansa sinun suunnitelmasi on, opit Soldemilla hyödyllisiä työelämätaitoja tulevaisuuttasi varten.

Tarjoamme vakituisen työn täysillä tunneilla ja turvallisella pohjapalkalla. Voit työskennellä etänä, toimistolla tai hybridimallilla. Varmistamme laadukkaan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen ja ohjauksen avulla, että kullekin soldemlaiselle löytyy juuri hänelle sopiva tapa ja kanava tehdä myyntiä. Jokaisella on mahdollisuus menestyä!