fbpx

Tredu

Soldemilta löytyy erilaisissa tilanteissa oleville nuorille sopivat vaihtoehdot tehdä töitä. Tutustu eri vaihtoehtoihimme ja löydä juuri sinulle sopiva!

Oletko kiinnostunut kesätyömahdollisuuksista?

Meillä on useita paikkoja auki erilaisissa myynnin tehtävissä kesäksi joustavilla aloitus

Nyt avoinna olevat kesätyöpaikat:

Vakuutusmyyntineuvottelija, AIG

Telia Yritysmyyntineuvottelija

Kesätyöpaikkoja aukeaa kevään aikana lisää.

Oletko vailla työssäoppimispaikkaa?

Soldemilla voit suorittaa palkallisen työssäoppimisen useassa myynnin eri tehtävässä. Tutustu avoimiin tehtäviimme tästä. Lisätietoa voit kysellä rekry@soldem.fi tai WhatsAppilla numerosta 0407022470.

Oletko valmistunut ja etsit työpaikkaa?

Oletko jo koulusi suorittanut ja etsit jotain pidempää työpaikkaa? Meiltä löytyy useita paikkoja myynnin tehtävissä. Tutustu vapaisiin työtehtäviimme ja hae mukaan!

Tiesitkö, että voit suorittaa kesällä kouluasi tehden töitä?

Oppisopimuksen voi solmia vaikka vain kuukaudeksi. Työpaikalta nimeltään sinulle ohjaaja, joka on tukenasi sovittujen työtehtävien hoitamisessa. Lisäksi Tredu tarjoaa oppisopimuksen ajan ohjausta ja tukea.

Työaika oppisopimuskoulutuksessa on vähintään 25 h/viikko. Kesäopson kesto suunnitellaan henkilökohtaisesti huomioiden sinun aiempi osaamisesi.

Jos sinulla on työpaikka kesäksi tiedossa, keskustele oma-opettajasi kanssa, olisiko oppisopimus mahdollinen. Oma-opettaja ohjaa sinut olemaan yhteydessä alasi oppisopimuksia tekevään opettajaan.

Lisätietoja kesäopsosta: https://www.tredu.fi/opiskelu/oppisopimuskoulutus/kesaopso.html.