Anton Hyseni | Soldem

Anton Hyseni

Tiimiesimies Fortum

Aloitin Soldemilla vuonna 2013 myyjänä. Myyntiajat ovat opettaneet minulle erityisesti ratkaisukeskeisyyttä ja vuorovaikutustaitoja. Myynnissä pyritään räätälöimään juuri asiakkaalle sopiva ratkaisu isosta kokonaisuudesta. Kokonaisuuden hahmottaminen ja sen pilkkominen asiakkaalle sopivaksi palaksi yhdistettynä. Pohdittuani johtamisfilosofiaani, tulin tulokseen, ettei johtamistakannata yrittää puristaa yhden filosofian varaan. Johtamisessa kannattaa kuitenkin aina pyrkiä siihen, että ympäristö on ihmisten onnistumisille mahdollisimman suotuisa. Lapsena haave ammattini oli klassikkomaisesti poliisi, toki välillä ajatus supersankarista myös hiipi ajatuksiin.

03.06.2019

Soldemin matka kohti menestyksekästä yhteistyötä

”Could we invent a more powerful, more soulful, more meaningful way to work together, if only we change our belief system?” Tällä Frederic Lalouxin lausahduksella alkoi oma syvällisempi matkani siihen, miten ja miksi yhteistyötä kannattaa lähteä edistämään yrityksissä.

22.05.2019

Heidin menestystarina

02.05.2019

Sailan menestystarina

Minä olen Tynin Saila =) Sain pyynnön kertoa hieman itsestäni ja Soldem-taustastani niin tässäpä sitä tarinointia tullee!  Soldemilla olen työskennellyt vuonna 2012 vajaan vuoden, jonka jälkeen tein niin sanonut come-backit kesäksi 2014. Siinä välissä olin Australiassa reissaamassa (Kiitos Soldemille vain; teillä ollessani sain kipinän ja rohkeuden tämän haaveen toteutukseen! :) Olen kotoisin Taivalkoskelta Pohjois-Suomesta. Päädyin Soldemille, kun halusin muuttaa Tampereelle. Mietiskelin, että millaista työtä lähden hakemaan, ja päädyin hakemaan puhelinmyyntityötä

27.03.2019

Selinan menestystarina

25.03.2019

Veera Lehtismäki mukana Sales Dayssa

Veera Lehtismäki mukana Sales Dayssa

14.03.2019

Ulkoista yrityksesi asiakaspalvelu myyntitalolle – Saat nämä viisi etua!

Soldem Aamulehdessä 8.3.