fbpx

Meille töihin

Soldem tarjoaa monenlaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia. Oletko valmis aloittamaan oman matkasi arvostetuksi myynnin huippuammattilaiseksi?

Soldem on enemmän kuin työpaikka – se on meidän oma yhteisömme. Se on täynnä uteliaita, erilaisia, kunnianhimoisia ja toisiaan kannustavia ihmisiä. Meillä on valtava tietotaito myynnistä, ja haluamme jakaa sen kaikkien soldemlaisten kanssa. Koulutamme työhön ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti omassa työssään erilaisten valmennustemme avulla. Menestyksemme avain on työilmapiiri, joka koostuu avoimuudesta, huumorista, kaverin auttamisesta sekä halusta onnistua. Noudatamme työsuhteissa aina alan työehtosopimusta, joka takaa kaikille yhdenvertaiset ja selkeät pelisäännöt sekä reilun palkkauksen (kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle provisiot myynnistä).

Vaikka et suunnittelisikaan koko elämäntyötäsi myynnin parissa, myyntiosaaminen on iso talletus työkokemuspankkiisi. Myynti on taito, jota työnantajat arvostavat ja jota pääset hyödyntämään lähes työssä kuin työssä. Meillä pääset tekemään monenlaista myyntityötä tunnettujen ja vetovoimaisten asiakasyritystemme parissa sekä pystyt vaikuttamaan oman urasi suuntaan. Meille on tärkeää löytää sopiva urapolku jokaiselle. Ota iso askel eteenpäin ja ala myynnin ammattilaiseksi!

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus. Mikäli et löydä sopivaa työpaikkaa juuri nyt avoinna olevista paikoista, voit jättää avoimen hakemuksen. Löydetään yhdessä sinulle se oikea työ!

Mietityttääkö töiden hakeminen, perehdytyksen sujuminen tai työn tekeminen korona-aikana? Lue infomme asiasta täältä.

Telia Myyntineuvottelija, B2C,

Lue lisää

Avoin hakemus,

Lue lisää

Kesätarinat

Lue Soldemin kesätyöntekijöiden tarinat työskentelystä Soldemilla. Kesätöiden lisäksi meillä on välillä tarjolla lyhyempiä määräaikaisia työtehtäviä koulun oheen, ennen armeijan aloittamista tai muuten vain sopivaan elämäntilanteeseen.

Tarjolla monipuoliset työtehtävät

Teemme myyntiä monipuolisesti hyödyntäen erilaisia myynnin ja asiakaspalvelun kanavia työssämme.

Lue myös entisten soldemlaisten menestystarinat!

Myynnillinen chat

Asiakas ottaa myyjäämme yhteyden päämiehemme verkkosivun chatissa. Myyjä neuvoo tuotteiden valinnassa ja opastaa verkkoasioinnissa samalla ohjaten asiakasta ostopäätökseen. Asiakkaaseen on mahdollista ottaa chat-keskustelun jälkeen yhteys puhelimitse isompien kokonaisuuksien myymistä varten.

Myynnillinen asiakaspalvelu

Myynnillisessä asiakaspalvelussa myyjä ottaa vastaan asiakaspalvelupuheluita ja hoitaa ne myynnillisellä otteella. Työ on monipuolista asiakkaan ongelman ratkaisemista. Se saattaa sisältää esimerkiksi laskutusasioiden hoitoa, muutostilanteiden käsittelyä tai asiakkaan palvelua sähköpostitse.

Asiakashoito

Työssä kontaktoidaan päämiehemme nykyisiä asiakkaita tavoitteena pyrkiä huolehtimaan heidän asiakastyytyväisyydestään ja palveluiden ajantasaisuudesta. Tehtävä painottuu myynnin ohella vahvemmin asiakaspalveluun.

Laatukuuntelu

Laatukuuntelussa vastataan vakuutusmyyntitoimeksiannon laadusta tarkkailemalla vakuutusmyynnin asiakaspuheluita, jotta voidaan varmistaa lakiteknisten asioiden oikeellisuus.

Kuluttajamyynti

Kuluttajamyynnissä kontaktoidaan pääasiassa puhelimitse asiakasyritystemme nykyisiä ja uusia asiakkaita. Tavoitteena on pyrkiä löytämään uusien ratkaisujen tarpeessa olevat asiakkaat. Kohderyhmät ovat huolella valittuja, kontaktoinnin kannalta sopivassa elämäntilanteessa olevia tai itse yhteydenottoa pyytäneitä.

Yritysmyynti

Yritysmyynnissä palvellaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä tavoitteena löytää heille parhaat tuote- ja palveluratkaisut heidän yrityksensä toimintaan. Yritysmyynnissä korostuu isomman kokonaisuuden ja ratkaisun löytäminen asiakkaalle. Myyjä vastaa kokonaisvaltaisemmin asian loppuun saattamisesta yksittäisen tuotteen myynnin sijaan. Myyntikanavina käytämme puhelinta, chatia ja sähköpostia.

Meidän asiakkaamme

Haluamme, että edustamiamme tuotteita ja palveluita on kiva ja vaivaton myydä. Siksi olemme solmineet asiakkuussuhteita aloillaan johtavien toimijoiden kanssa. Kaikki brändit, joita markkinoimme, ovat kuluttajille sekä yrityksille tuttuja ja tarjoavat heitä kiinnostavia tuotteita.

 

AIGn logo

 

Kumppanuus AIG:n kanssa alkoi vuonna 2012, ja siitä lähtien olemme tehneet tiivistä yhteistyötä. Myymme lisäturvavakuutuksia AIG:n nykyisille ja potentiaalisille uusille asiakkaille. AIG:n tuotteiden avulla asiakkaat saavat helposti lisäturvaa mm. tapaturmien ja erilaisten sairauksien varalle. Vakuutuksia myydään huolella valituille kohderyhmille.

Telian logoTelia oli Soldemin ensimmäinen asiakkuus vuonna 2003, ja yhteistyö on jatkunut siitä asti tauotta. Nykyään Soldem on Telian merkittävimpiä telesales-kumppaneita. Teemme myyntiä erittäin laajalla tuotesalkulla sekä yrityksille että kuluttajille. Puhelinmyynnin lisäksi myymme ratkaisuja asiakkaille Telian omilla verkkosivuilla chatin kautta sekä valokuituyhteyksiä kasvotusten Pirkanmaan alueella.

Aloitimme Telian kanssa yhteistyön päivittämällä etuasiakkuuksia – nyt pystymme tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja helpottamaan arkea ja tuomaan iloa elämään. Arvomaailmamme kohtaavat myös asiakaskohtaamisissa: tavoittelemme yhdessä onnellisia kohtaamisia. Kehitämme yhteistyötämme tiiviisti, jotta pystymme jatkossakin tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaskohtaamisen kanavassa kuin kanavassa.

Fortum logo

Yhteistyö Fortumin kanssa alkoi vuonna 2009. Aloitimme myymällä sähkösopimuksia kuluttajille ja yrityksille. Vuosien varrella olemme päässeet ensimmäisten joukossa myymään Fortumin monipuolisia tuotteita aurinkopaneeleista automaattisiin lämmityksenohjausjärjestelmiin.

Meitä yhdistää edelläkävijyys: Fortum tahtoo olla edelläkävijä omalla alallaan ja me puolestamme myynnin saralla. Yhteinen toimintamme on kasvanut outbound-myynnistä, ja nyt Fortumin parissa voi tehdä myös myynnillistä asiakaspalvelua sekä asiakashoitoa. Kaikkea toimintaamme leimaa tavoite pitää hyvää huolta niin uusista kuin nykyisistäkin asiakkaista ja varmistaa, että heillä on oikeat ja heille parhaat ratkaisut käytössään.

Olemme Reilu Työnantaja

Soldem on Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) hyväksymä Reilu Työnantaja.

Työnantajana olemme sitoutuneet oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan. Siihen kuuluvat muun muassa selkeät, kirjalliset työsopimukset ja palkanmuodostumisperusteet kaikkien työntekijöidemme kanssa, koulutus ja valmennus työtehtävien suorittamiseen sekä henkilöstön tyytyväisyyden ja työpaikan ilmapiirin seuranta.

Olemme mukana Talentchain -verkostossa

Talentchain-verkosto edistää nuorten parempaa työelämää. Jäseniä ovat nuoria työllistävät yritykset ja nuorten työllisyyttä edistävät organisaatiot. Verkoston teemoja ovat nuorten työllistyminen ja työelämäpolut, osaamisen sanoittaminen ja työelämätaidot sekä nuori mieli ja työkalut mielen hyvinvointiin. Verkostoa luotsaa Soldem. Tutustu Talentchainin toimintaan. 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää työpaikoista, asiakkaistamme tai oman urapolkusi suunnasta? Soita tai laita viesti Johannalle ja etsitään vastaukset yhdessä