fbpx

Haku

Telia yritysmyyntineuvottelija

Sopisitko Sinä Telian yritysmyynnin porukkaamme? Vastaus on kyllä, mikäli haluat räätälöidä yrittäjille heidän tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Lisäksi odotamme että olet valmis huolehtimaan kauppojesi loppuunsaattamisesta ja toimit yhteyshenkilönä sekä asiakkaan että toimituksen suuntaan.

Työssäsi pääset tekemään monipuolisesti myyntiä Telian uusille sekä nykyisille yritysasiakkaille laajaa tuotesalkkua hyödyntäen. Kohderyhmäämme ovat alle 20 henkilöä työllistävät yritykset. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä jokainen uusi tekijä koulutetaan kattavasti tehtävään. Koko työyhteisömme on tukenasi ja jokainen asiakaskohtaaminen syventää ammattitaitoasi. Tärkeämpää kuin työkokemuksesi tai koulutuksesi, on tahtotilasi ja tapasi toimia. Työmme tarjoaa varmasti uusia haasteita myös kokemusta jo omaaville tekijöille mm monipuolisen tuotesalkun, kohderyhmien sekä toimintamalliemme johdosta. 

Tarjoamme säännöllisen arkipäivätyön, jossa työaikaliukuma mahdollistaa työskentelyn klo 8-17 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h /vko ), palkkaus muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta (min. alle 3v.kokemuksella esim. 1702€/kk) ja lisäksi kannustavista provisioista. Provisioille ei ole kattoa, vaan niiden suuruus riippuu vain ja ainoastaan itsestäsi. Normaalisti provisiot liikkuvat satasista jopa yli 2000 euroon myyjästä riippuen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä kykyä hallita erilaisia laajempiakin kokonaisuuksia. Lisäksi odotamme itsenäistä otetta työntekoon, vastuunkantoa ja rohkeutta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin. Tärkeää on myös, että haluat olla osa rentoa ja tiivistä työyhteisöä ja toimia yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet sopivasi kyseiseen tehtävään, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Jätä hakemus pikaisesti alla olevalla lomakkeella tai ota meihin yhteyttä puhelimitse p. 0400151312 (Rekrytointipäällikkö Johanna Sipiläinen). 

Reilu työnantaja

Henkilötiedot

* pakollinen

Koulutus ja työkokemus

:

Työn kesto

Haen tällä hetkellä:
Haen työtä aikavälille:

CV ja Hakemus


Soldem käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.