fbpx

Haku

Fortum sähkönmyyntineuvottelija

Olemme tehneet laadukasta myyntiä Fortumin kanssa jo yli 9 vuotta. Etsimme nyt kasvavaan tiimiimme uutta myyntineuvottelijaa myymään Fortumin monipuolisia sähkösopimuksia sekä energian säästämiseen liittyviä tuoteratkaisuja kuluttaja-asiakkaille!

Työssä kohtaat aktiivisesti Fortumin nykyisiä sekä uusia asiakkaita ja pyrit löytämään heille parhaan ratkaisun Fortumin monipuolista tuotesalkkua käyttäen. Olet tärkeä tekijä osaavassa ja palveluhenkisessä myyntitiimissämme, jossa sinulla on varmasti mahdollisuus kehittyä päivittäin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko). Tehtävässä työskennellään pääasiassa arkisin klo 9-17 välillä, mutta tarjoamme joustavasti myös mahdollisuuden ilta- sekä lauantaivuoroihin.

Tarjoamme valmiiden asiakaskohderyhmien sekä tunnettujen tuotteiden ohelle myös TESin mukaisen kiinteän kuukausipalkan (esim. alle 3 vuoden työkokemuksella 1539€/kk) ja kannustavan provision myynnistä sen päälle.

Odotamme sinulta aktiivista otetta työntekoon ja rutkasti positiivista asennetta. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään (myyntiin, energia-alaan sekä sähkösopimustuotteisiin ja energian säästämiseen liittyviin ratkaisuihin sekä käytössä oleviin järjestelmiin) palkallisen perehdytyksen aikana ja tarjoamme koulutusta säännöllisesti myös työsuhteen aikana.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pikaisesti alla olevalla lomakkeella tai ota rohkeasti yhteyttä suoraan rekrytointiimme, numeroon 0400 151312.

Reilu työnantaja

Henkilötiedot

* pakollinen

Koulutus ja työkokemus

:

Työn kesto

Haen tällä hetkellä:
Haen työtä aikavälille:

CV ja Hakemus


Soldem käsittelee hakijoiden tietoja henkilötietolain mukaisesti. Tietojasi käsittelevät vain tässä työhaussa mukana olevat henkilöt. Lähettämällä tämän hakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni luottamuksellisen käsittelyn.