fbpx

Haku

Asiakkuusneuvoja, Fortum (save desk/ nykyasiakkaat)

Tehtävässä olet yhteydessä Fortumin nykyisiin asiakkaihin ja vastaat heidän asiakassuhteiden jatkuvuudesta. Tilanteen mukaan päivität myös heidän nykyiset energiaratkaisunsa ajan tasalle Fortumin laajaa tuotesalkkua hyödyntäen. Työ on nopeatempoista ja keskustelet useiden asiakkaiden kanssa päivittäin, joten tehtävässä menestyminen vaatii ahkeraa, ratkaisukeskeistä ja positiivista myyntipalveluotetta. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen, työajat ovat joustavat ja mahdollistavat säännölllisen arkipäivätyön tai tilanteestasi riippuen voit tehdä myös välillä ilta- sekä lauantaivuoroja. 

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä myynnillistä palveluasennetta. Perehdytämme jokaisen valitun työntekijän tehtävään huolellisesti, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai tietämystä sähkötuotteista. Eduksi katsomme kuitenkin aiemman kokemuksen asiakaspalvelu-/myyntitehtävistä, joissa työskennellään vahvasti asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle työn Tampereen keskustassa, siistissä työympäristössä, joustavilla työajoilla sekä mahtavan työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä omien valmiuksien ja kiinnostuksen mukaan. Palkkaus perustuu tehtävässä PAM:in Työehtosopimuksen mukaiseen kiinteään kuukausipalkkaan (alle 3v. kokemuksella esim. 1527,86 €/kk) sekä tuloksista muodostuviin provisioihin, jotka kannustavat sinua joka päivä tekemään parhaasi. Uusille työntekijöille on näiden lisäksi rakennettu myös oma kannustemalli työsuhteen alkuvaiheeseen, tukemaan osaamisen kehittymistä.

Mikäli uskot olevasi etsimämme sähköinen asiakkuusneuvoja, jätä ihmeessä hakemus pikaisesti, niin olemme sinuun yhteydessä. 

 

Reilu työnantaja