fbpx

Haku

Telia B2C Myyntineuvottelija

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti uusien sekä monipuolisten tuote- ja palveluratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista Telian nykyisille kuluttaja-asiakkaille. Samassa yhteydessä päivität heidän nykyiset palvelunsa ajan tasalle ja juuri heidän tämän hetken elämäntilanteeseensa sopiviksi. Pääasiassa tehtävässä työskentely tapahtuu puhelimitse, mutta palveluihimme kuuluu myös Telian Chat- myynti sekä alueellinen f2f kenttämyynti, joihin myyjillä on osaamisesta ja halukkuudesta riippuen mahdollisuus jatkossa siirtyä.

Tarjoamme säännöllisen arkipäivätyön (mutta joustavasti voi tehdä toki välillä halutessasi myös ilta- tai lauantaivuoroa), vakituisen- ja kokoaikaisen (37,5h/vko) työsuhteen, kiinteän ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen kuukausipalkan min. 1702€/kk sekä lisäksi toki tekemästäsi myynnistä motivoivan provision.

Myynnin tueksi tarjoamme valmiit asiakaskohderyhmät ja loistavat tuotteet. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Jokainen uusi tekijä koulutetaan tehtävään useamman viikon koulutusjakson aikana ja ammattitaitoa syvennetään säännöllisesti järjestettävissä jatkokoulutuksissa. Näin varmistamme palvelun laadun ja jokaiselle oikeanlaiset kehittymismahdollisuudet. Näiden lisäksi vankkumaton työyhteisön tuki ja rento ilmapiirimme takaavat varmasti loistavat olosuhteet onnistua myynnissä.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä keskustella erilaisten ihmisten kanssa. Olethan myös täysi-ikäinen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätä hakemus alla olevalla lomakkeella tai ota meihin yhteyttä puhelimitse p. 0400 151 312. 

Reilu työnantaja