fbpx

Haku

Vakuutusmyyntineuvottelija

Tehtävässä työskennellään vakuutusmyyntitiimissämme Telian kuluttaja-asiakkaille tapahtuvassa myyntityössä.

Telian eVakuutus tuotteena tarjoaa kuluttajalle turvaa verkossa tapahtuvaan asiointiin; niin kortti- ja verkkomaksamisen riskeihin, identiteettivarkauksiin, kuin some- ja nettiturvallisuuteen. Vakuutus kattaa laaja-alaisesti erilaiset ja valitettavan yleistyvät vahinkotilanteet, joita netti sekä verkkoasiointi nykyään mahdollistaa.

Me Soldemilla tarjoamme työntekijöillemme kattavan ja palkallisen koulutuksen niin myynnistä kuin myytävistä vakuutuksista, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta. Rohkea, työtä pelkäämätön ja pitkäjänteinen asenne luovat erinomaisen pohjan myynnin pariin. Meiltä saat työsi tueksi kokeneen ja reilun myyntiorganisaation, mahtavat kollegat sekä mukavan työympäristön. Työajat ovat säännölliset, mutta tarpeen mukaan joustavat (esim. arkisin klo 9-17). Halutessasi voit työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Osaamisesi laajentamiseksi jokaisella vakuutusmyyjällä on mahdollisuus laajentaa osaamista myös monipuolisesti erilaisiin terveyteen ja tapaturmiin liittyviin lisäturvavakuutuksiin ja lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa Finanssialan ammattitutkinnon tai Liiketalouden perustutkinton (merkonomi) oppisopimusopiskeluna. Tämän avulla ammattitaitosi liiketaloutta/ rahoitus- ja vakuutusalalla kasvaa entisestään. Myytävät tuotteemme ovat helposti omaksuttavia ja selkeitä eivätkä ne kilpaile muiden vakuutusten kanssa, vaan tarjoavat lisäturvaa sekä varmuutta myös tilanteissa joita nykyiset tuotteet eivät välttämättä kata lainkaan. Palkkaus tehtävässä perustuu PAM:in työehtosopimukseen ja koostuu kiinteästä kuukausipalkasta riippuen aiemmasta työkokemuksesta (esim. alle 3v. kokemuksella alalta 1527,86€/kk) + myyntiprovisiot omasta myynnistä. Uusille työtekijöille on lisäksi myös oma kannustemalli työsuhteen alkuun, tukemaan osaamisen kehittymistä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt alla olevan hakemuslomakkeen kautta.

Reilu työnantaja