fbpx

Haku

Myynnillinen asiakaspalvelutyöntekijä, Fortum

Etsimme myynnillistä asiakaspalvelijaa kasvavaan Fortumin asiakaspalvelutiimiimme (inbound) .

Tehtävässä vastaat Fortumin kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkaiset heidän erilaiset tarpeensa ammattimaisesti sekä erinomaisella palveluasenteella. Asiakaskohtaamiset ja tilanteet ovat todella monipuolisia, liittyen esim. muutostilanteisiin, laskutukseen, sähköpostiyhteydenottoihin jne. joten työ on hyvin vaihtelevaa ja hektistäkin. 

Kyseessä on asiakaspalvelutyö, mutta myynnillinen ote päivittäisessä tekemisessä on erittäin tärkeää. Me myyntiorganisaationa uskomme hyvän ja asiakaslähtöisen palvelun rakentuvan vahvasti myyntiosaamisen kautta. Perehdytämme valitun henkilön tehtävään huolellisesti: Fortumin tuotteisiin, palveluihin ja käytössä oleviin järjestelmiin. 

Työskentely tehtävässä tapahtuu pääasiassa arkisin klo 9-17 (muutama poikkeusvuoro satunnaisesti) Tarjoamme kokoaikaisen (37,5h / vko) ja vakituisen työsuhteen. Palkkaus tehtävässä muodostuu PAM TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 3v. aiemmalla alan kokemuksella 1527,86 €/kk) sekä kannustavista provisioista sen päälle. 

Tehtävässä onkin mahdollista ansaita hyvin omalla aktiivisuudella provisiopalkkauksen johdosta, ja olemme rakentaneet kannustavan mallin myös heti työsuhteen alkuun, osaamisen kehittymisen tueksi. Uusille työntekijöille on takuuprovisio 400€ / kaksi ensimmäistä kuukautta. 

Odotamme sinulta ennen kaikkea:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • myyntihenkisyyttä
  • kykyä tarttua itsenäisesti erilaisiin sekä monipuolisiin asiakaskohtaamisiin
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja (useita järjestelmiä käytössä samaan aikaan)

Toivomme sinulta lisäksi mahdollisesti löytyvän jo jonkin verran kokemusta myyntityöstä tai myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä, mutta määrätietoinen asenne työtä kohtaan on kuitenkin meille tärkeintä! Tarkkuus, hyvä paineensietokyky sekä ratkaisukeskeisyys ovat tehtävän luonteen kannalta ominaisuuksia, jotka edesauttavat siinä menestymistä.

Mikäli koet olevasi etsimämme tiimikaveri, joka ymmärtää myynnin olevan osa hyvää ja laadukasta asiakaspalvelutyötä, niin jätä rohkeasti hakemus oheisen lomakkeen kautta! 

Lisätietoja tehtävästä saat rerkrytointimme numerosta 0400 151 312 tai rekry@soldem.fi

 

Reilu työnantaja