fbpx

Haku

Telia Myyntineuvottelija, KESÄTYÖ

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti uusien sekä monipuolisten tuote- ja palveluratkaisuiden myynnistä ja markkinoinnista Telian nykyisille kuluttaja-asiakkaille, joiden ohessa päivitämme heidän nykyiset palvelunsa ajan tasalle.

Tarjoamme kesäksi kokoaikaisen (37,5h/vko) sekä säännöllisen, mutta tarpeen mukaan joustavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa. Voit työskennellä esim. arkisin 9-17 tai välillä voit tehdä halutessasi myös ilta/lauantaivuoroja. Palkkaus tehtävässä muodostuu ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä lisäksi tekemästäsi myynnistä motivoivasta provisioista. 

Odotamme sinulta aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön ja reipasta asennetta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä, mutta odotamme rohkeaa ja innostunutta asennetta myyntityötä kohtaan. Myynnin tueksi tarjoamme valmiit asiakaskohderyhmät ja loistavat tuotteet. Jokainen uusi tekijä koulutetaan tehtävään palkallisen perehdytysjakson aikana. Näiden lisäksi vankkumaton työyhteisön tuki ja rento ilmapiirimme takaavat varmasti loistavat olosuhteet onnistua myynnissä. 

Odotamme kesätyöntekijöiltä mahdollisuutta työskennellä kesällä vähintään n. 3kk ajan. Työ on mahdollista aloittaa joustavasti huhti-kesäkuun aikana ja siinä on mahdollista jatkaa kesän jälkeen esimerkiksi osa-aikaisesti opiskeluiden ohella. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta. 

 

Reilu työnantaja