Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Soldem on enemmän kuin työpaikka – se on meidän oma yhteisömme täynnä uteliaita, erilaisia, myynnillisiä, kunnianhimoisia ja toisiaan kannustavia ihmisiä. Meillä on valtava tietotaito myynnistä, ja haluamme jakaa sen kaikkien soldemlaisten kanssa.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti omassa työssään erilaisten valmennustemme avulla. Noudatamme kaikissa työsuhteissamme alan työehtosopimusta, joka takaa kaikille yhdenvertaiset ja selkeät pelisäännöt sekä reilun palkkauksen (kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle provisiot myynnistä).

 

Soldemin asiakaspalveluhenkilö
Soldem millaista työtä on tarjolla

Myyntitaidot apuna urapolullasi

Myyntitaito on tärkeä työelämätaito kenelle tahansa. Vaikka et suunnittelisikaan koko elämäntyötäsi myynnin parissa, myyntiosaamisesta on taatusti hyötyä omalla urapolullasi. Myynti on taito, jota työnantajat arvostavat ja jota pääset hyödyntämään lähes työssä kuin työssä. Meillä pääset tekemään monenlaista myyntityötä tunnettujen ja vetovoimaisten asiakasyritystemme parissa sekä pystyt vaikuttamaan oman urasi suuntaan. Meille on tärkeää löytää sopiva urapolku jokaiselle. Tule meille mahdollistamaan oma myynnin menestystarinasi!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Johanna Lehtinen Rekrytointipäällikkö
Talentchain kuvituskuva

Olemme mukana Talentchain-verkostossa

Talentchain-verkosto edistää nuorten parempaa työelämää. Jäseniä ovat nuoria työllistävät yritykset ja nuorten työllisyyttä edistävät organisaatiot. Verkoston teemoja ovat nuorten työllistyminen ja työelämäpolut, osaamisen sanoittaminen ja työelämätaidot sekä nuori mieli ja työkalut mielen hyvinvointiin. Verkostoa luotsaa Soldem. Tutustu Talentchainin toimintaan.

Olemme reilu työnantaja

SOLDEM ON ASIAKKUUSMARKKINOINTILIITON (ASML) HYVÄKSYMÄ REILU TYÖNANTAJA.

Työnantajana olemme sitoutuneet oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan. Siihen kuuluvat muun muassa selkeät, kirjalliset työsopimukset ja palkanmuodostumisperusteet kaikkien työntekijöidemme kanssa, koulutus ja valmennus työtehtävien suorittamiseen sekä henkilöstön tyytyväisyyden ja työpaikan ilmapiirin seuranta.