12.10.2021

Vakuutusmyyjä

Oletko töitä  tai uusia haasteita vailla, koet myyntityön positiivisena haasteena ja olet valmis tekemään pitkäjänteisesti töitä tavoitteiden eteen?

Meillä olisi työtä pelkäämättömälle myyjälle paikka Vakuutusmyyntitiimissä!

Tehtävässä työskentelet kuluttaja-asiakkaille tapahtuvassa myyntityössä ja kohderyhmäämme ovat pääsääntöisesti uudet asiakkaat. Myytävät tuotteet ovat helposti omaksuttavia ja selkeitä, tarjoavat lisäturvaa sekä varmuutta tilanteissa, joita nykyiset vakuutukset eivät välttämättä kata lainkaan.Tuotevalikoimasta löytyy vakuutuksia esimerkiksi tapaturmien ja yllättävien sairauksien varalle sekä nykypäivänä tarpeellinen vakuutus identiteettivarkauksien/ tietoturva asioihin liittyen.

Emme odota sinun olevasi alan asiantuntija tai valmis huippumyyjä, työtä pelkäämätön asenne ja rohkeus keskustella erilaisten asiakkaiden kanssa, antaa jo hyvät valmiudet saada homma käyntiin. Me koulutamme jokaisen työntekijän niin myyntiin kuin myytäviin vakuutustuotteisiin. Meiltä saat työsi tueksi kokeneen ja reilun myyntiorganisaation, mahtavat kollegat sekä mukavan työympäristön. Työssä kohtaamme paljon asiakkaita päivittäin, joten tehtävässä vaaditaan sinnikkyyttä ja myönteistä asennetta.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5/h vko) sekä vakituinen. Työajat ovat säännölliset 9–17, mutta tarpeen tullen joustavat. Palkkaus muodostuu TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5v kokemuksella 1578,42€/kk) sekä provisioista. Tuemme myös etätyöskentelyä ja jokaisella on mahdollisuus oman tilanteen mukaan siirtyä etätyöhön alkuperehdytyksen jälkeen, kun osaaminen on tarvittavalla tasolla itsenäisempään työskentelyyn.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään lähettämällä hakemus alla olevasta linkistä.

Vakuutusyhtiö AIG:stä ja myytävistä vakuutuksista voit lukea lisää www.aig.fi

Yhteyshenkilö