20.07.2021

Asiakkuusneuvoja, Fortum

Olemme tehneet laadukasta myyntiä Fortumin kanssa jo yli 10 vuotta ja etsimme nyt joukkoomme uutta tiimikaveria tekemään monipuolista myyntiä energia-alalla!

Tehtävässä olet yhteydessä niin uusiin, kuin Fortumin nykyisiinkin asiakkaisiin ja vastaat heidän asiakassuhteistaan. Tilanteen mukaan päivität asiakkaiden nykyiset energiaratkaisut ajan tasalle Fortumin laajaa ja monipuolista tuotesalkkua hyödyntäen. Työ on nopeatempoista ja keskustelet useiden asiakkaiden kanssa päivittäin, joten tehtävässä menestyminen vaatii ahkeraa, ratkaisukeskeistä ja positiivista myyntipalveluotetta

Tarjoamme kokoaikaisen (37,5h/vko) ja vakituisen työn. Työajat ovat halutessasi hyvin säännölliset, mutta tarpeen mukaan erittäin joustavat (voit tehdä vuoroja joko esimerkiksi säännöllisesti arkipäivisin tai välillä vaihdelleen). Halutessasi voit siis työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin, lisäksi tarjoamme etätyömahdollisuuden työsuhteen edetessä kun osaaminen on riittävällä tasolla itsenäiseen työskentelyyn.  Palkkaus tehtävässä muodostuu Työehtosopimuksen (PAM astel) mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5v kokemuksella myynnistä 1578,42€/kk) sekä sen päälle myynneistä muodostuvista provisioista, joiden avulla pääset itse vaikuttamaan myös ansioihisi. Uusille myyjille on reilu kannustinmalli myös työsuhteen alkuun, osaamisen kehittymisen tueksi.

Odotamme sinulta aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön ja periksi antamatonta asennetta - olet valmis haastamaan itseäsi myynnissä. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työsuhde alkaa palkallisella perehdytys jaksolla, jonka aikana uudet myyntineuvottelijat koulutetaan kattavasti tehtävään (myyntiin, energia-alaan, sähkösopimustuotteisiin ja energian säästämiseen liittyviin ratkaisuihin sekä käytössä oleviin järjestelmiin). Koulutamme myyjiämme aktiivisesti koko työsuhteen ajan. Työn ohessa on mahdollista myös suorittaa oppisopimuksella esimerkiksi liiketalouden perustutkinto (merkonomi).

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti heinä- elokuussa.