Me olemme Soldem!

Me soldemlaiset olemme iloisen intohimoinen joukko myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tuotamme onnellisia etäkohtaamisia, jotka saavat hymyn asiakkaasi huulille ja kassasi kilisemään.

Teemme kauppaa koko asiakkuuden elinkaaren ajan

Soldem on suomalainen ulkoistetun myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntijatalo. Olemme strateginen ja näkemyksellinen kasvun kumppani, joka tuottaa onnellisia etäkohtaamisia sekä tuloksellista ja dataohjattua kauppaa kaikissa kanavissa.

Tarjoamme kokeneet ja koulutetut B2B- ja B2C-myynnin ammattilaiset, tehokkaat prosessit sekä uusimmat teknologiat ja työkalut – toisin sanoen kaiken, mitä tarvitset tyytyväisten ja kannattavien asiakassuhteiden luomiseen ja ylläpitoon koko elinkaaren ajan.

Teemme asiakaspalvelusta tuottavan myyntikanavan

Meille myynti- ja asiakaspalvelutyö on paljon muutakin kuin vain kaupan tekemistä: se on ihmisten tarpeiden kuulemista ja niihin vastaamista. Ratkaisemme asiat ensikontaktilla ja ohjaamme asiakkaitasi lempeästi kohti ostopäätöstä ilman tuputtamisen tunnetta.

Olemme apunasi aina uusasiakashankinnasta asiakaspalveluun, lisämyyntiin sekä kokonaisvaltaiseen myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tarvittaessa siirrymme sujuvasti tehtävästä ja kanavasta toiseen. Näin asiantunteva ja tehokas apu on aina nopeasti saatavilla siellä, missä sinä ja asiakkaasi sitä eniten tarvitsette.

Yhteiset arvomme

Olemme ylpeitä siitä keitä olemme, mitä teemme
ja millaisen arvomaailman mukaisesti toimimme.

Ihminen

Vaikka prosesseja ja pelisääntöjä tarvitaan, tärkeintä meille on toisten huomioiminen.

Myyntitaito

Myyntitaito on Soldemin sydän ja avain onnellisiin etäkohtaamisiin asiakkaillemme.

Tulos

Tulos on toimintamme edellytys ja se takaa meidän kaikkien menestymisen.

Kaupannälkä

Teemme kauppaa, tähtäämme korkealle ja kehitymme joka päivä entistä paremmiksi.

Megarohkeus

Teemme päätöksiä, sytymme muutoksista ja opimme pienistä vastoinkäymisistä.

Pitkäjänteinen yhteistyö kasvattaa myyntiä ja asiakkuuksiesi arvoa

Kohtaamme jopa satoja asiakkaitasi eri kanavissa joka päivä. Mitä syvemmin opimme tuntemaan heidät, sitä paremmin voimme auttaa yritystäsi menestymään.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Tallennamme etäkohtaamiset sekä analysoimme ja tunnistamme tekijät, jotka vaikuttavat myynnin ja asiakaskokemuksen parantumiseen.

Raportoimme tuloksia säännöllisesti ja tuomme pöytään perusteltuja ehdotuksia, joiden avulla kasvatat asiakkuuksiesi arvoa sekä otat etukenoa kilpailijoihin.

Soldemilla tehdään tiiminä ja onnistutaan yhdessä

Meillä Soldemilla työskentelee jo yli 250 ammattitaitoista ja vastuullista myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista ympäri Suomea. Suurin osa meistä työskentelee joko Tampereen tai Kokkolan toimistolla, mutta myös etätyö on mahdollista.

Joka viides uusi työkaveri tulee taloon nykyisten suosituksesta, mikä on vahva viesti siitä, että meillä viihdytään hyvin. Kannustamme ja koulutamme jokaista kohti omia tavoitteitaan, annamme vastuuta ja autamme uralla eteenpäin.

Tutustu innostavaan työyhteisöömme ja avoimiin työpaikkoihimme urasivuillamme – saatat hyvinkin löytää unelmiesi työn!