Tervetuloa asiakkaaksi

Myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistaminen on yllättävän yksinkertaista. Tutustumisesta yhteistyön käynnistymiseen vie aikaa tyypillisesti vain yhdestä kolmeen kuukautta.

Hienoa, että herätimme kiinnostuksesi!

Meillä Soldemilla menestyksekäs myynti ja asiakaspalvelu pohjaavat taitavaan ihmisten ja tavoitteiden johtamiseen, tehokkaisiin prosesseihin ja datan monipuoliseen hyödyntämiseen.

Starttaamme kumppanuudet tyypillisesti kompaktilla tiimillä ja laajennamme yhteistyötä hallitusti sitä mukaa, kun tavoitteet kirkastuvat ja tarvittavat tukitoiminnot on rakennettu. Tarvittaessa voimme kasvattaa toimeksiantoa jopa useiden myyntitiimien kokonaisuudeksi.

Tarjoamme tukea ja ohjausta koko prosessin ajan. Tiimimme on aina käytettävissäsi ja saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu toimintamalliimme ja prosessiimme tarkemmin hyväksymällä evästeet ja katsomalla oheinen video!

Haluatko sinäkin enemmän myyntiä ja tyytyväisempiä asiakkaita? Toimi näin, niin otamme haasteen vastaan!

Vaihe 1

Ota yhteyttä Soldemin tiimiin. Saat maksuttoman arvioinnin ja tavoitteisiisi pohjautuvan suosituksen yrityksellesi sopivimmasta myynnin ja/tai asiakaspalvelun ulkoistamisesta.

Vaihe 2

Perehdymme huolellisesti tuotteisiin ja palveluihin sekä siihen, miten tuotamme erinomaisen asiakaskokemuksen yrityksesi brändin, arvojen ja strategian mukaisesti.

Vaihe 3

Määrittelemme yhdessä tavoitteet, toimivan myynti- ja asiakaspalvelustrategian sekä tarvittavat työkalut ja teknologiat. Kun hyväksyt suunnitelman, ryhdymme töihin.

Vaihe 4

Raportoimme työmme tuloksia säännöllisesti ja tuomme pöytään perusteltuja kehitysehdotuksia, joiden avulla kasvatat asiakkuuksiesi arvoa sekä otat etukenoa kilpailijoihin.

Vaihe 5

Kun tulokset puhuvat puolestamme, voit luottavaisin mielin laajentaa palveluvalikoimaa ja ulkoistamisen astetta joustavasti kaikkiin kanaviin ja asiakasmatkan vaiheisiin.


Vaihe 6

Nauti sujuvasta yhteistyöstä ja saavutetuista hyödyistä. Samalla voit rauhassa keskittyä menestyvän liiketoimintasi johtamiseen ja kehittämiseen.