13.01.2022

Myyntineuvottelija, Telia nykyasiakkaat

 Tehtävässä kohtaat Telian nykyisiä kuluttaja- asiakkaita ja varmistat että heillä on käytössään juuri heidän tilanteeseensa sopivat ja ajantasaiset palvelut. Työ on hyvin ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä, pääset hyödyntämään siinä luovasti Telian monipuolista tuote- ja palvelukokonaisuutta.

Me työnantajana tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen sekä joustavat työajat, joihin voit vaikuttaa paljon itse. Saat halutessasi säännöllisen arkipäivätyön (9-17) tai vaihtoehtoisesti voit tehdä vaihtelevammin vuorot klo 9–20 välisenä aikana ja välillä vaikka lauantaisin. Palkkaus muodostuu ICT alan TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta 1772€/kk sekä sen päälle provisioista jotka muodostuvat omista myynneistäsi. Uusille myyjille olemme rakentaneet myös oman bonusmallin työsuhteen alkuun, tukemaan alun osaamisen kehittymistä. Tuemme toki myös etätyötä työsuhteen edetessä, kun osaaminen on ensin varmistettu kattavan perehdytyksen kautta.

Meiltä saat vankan ja rennon työyhteisön tueksesi ja autamme sinua kehittymään myynnissä jatkuvasti. Meille on tärkeintä aktiivinen ja rohkea ote myynnin tekemiseen. Sinun ei tarvitse olla vielä huippumyyjä, tehdään sinusta yhdessä sellainen!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, alla olevan linkin kautta!

Yhteyshenkilö