06.07.2021

Yritysmyyntineuvottelija, Telia

Etsimme nyt Telian yritysmyyntiin uutta tiimikaveria joukkoomme!

Tehtävässä pääset räätälöimään Telian nykyisille ja uusille yritysasiakkaille heidän tarpeitaan vastaavia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja Telian laajaa tuotesalkkua hyödyntäen. Huolehdit myös itsenäisesti kauppojesi loppuunsaattamisesta sekä toimit yhteyshenkilönä niin asiakkaan kuin toimituksenkin suuntaan.  Kohderyhmäämme ovat alle 20 henkilöä työllistävät yritykset. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä jokainen uusi tekijä koulutetaan kattavasti tehtävään. Koko työyhteisömme on tukenasi ja jokainen asiakaskohtaaminen syventää ammattitaitoasi. Tärkeämpää kuin työkokemuksesi tai koulutuksesi, on tahtotilasi ja tapasi toimia.

Tarjoamme säännöllisen arkipäivätyön, jossa työaikaliukuma mahdollistaa työskentelyn klo 8-17 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h /vko), palkkaus muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta 1772€/kk ja lisäksi kannustavista provisioista. Provisioille ei ole kattoa, vaan niiden suuruus riippuu vain ja ainoastaan itsestäsi. Tuemme vahvasti myös etätyöskentelyä ja jokaisella on mahdollisuus oman tilanteen mukaan siirtyä etätyöhön alkuperehdytyksen jälkeen kun osaaminen on tarvittavalla tasolla itsenäisempään työskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä kykyä hallita erilaisia laajempiakin kokonaisuuksia. Lisäksi odotamme itsenäistä otetta työntekoon, vastuunkantoa ja rohkeutta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin. Tärkeää on myös, että haluat olla osa rentoa ja tiivistä työyhteisöä ja toimia yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet sopivasi kyseiseen tehtävään, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta. Perehdytys tehtävään alkaa elokuussa.