07.01.2022

Telia myyntineuvottelija, etätyö

Etsimme Telian etätiimiimme aktiivista myyntineuvottelijaa!

Tehtävässä ollaan yhteydessä Telian nykyisiin kuluttaja- asiakkaisiin ja vastataan siitä, että heillä on käytössään kokonaisvaltaisesti parhaat ratkaisut heidän elämäntilanteeseensa peilaten. Tehtävä on luonteeltaan hyvin asiakaslähtöistä sekä ratkaisukeskeistä ja siinä hyödynnetään vahvasti Telian monipuolista tuote- ja palvelukokonaisuutta.

Tarjoamme vakituisen- ja kokoaikaisen työsuhteen. Koulutus ja perehdytys tehtävään on suunniteltu etämalliin sopivaksi. Ensimmäisen päivän vietämme kuitenkin toimistollamme Tampereella, jotta saamme käytännön asiat hoidetuksi. Siitä eteenpäin työskentelemme täysipainoisesti etäyhteydellä. Perehdytysjakson aikana (1kk) työpäivät ovat arkisin klo 9-17, jonka jälkeen on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja voit vaikuttaa työskentelyrytmiisi paljon itse.

Palkkaus tehtävässä muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta 1772 €/kk sekä lisäksi tekemästäsi myynnistä motivoivasta provisiosta. Uusille myyjille on myös työsuhteen alussa oma kannustinmalli, tukemaan osaamisen kehittymistä.

Meiltä saat työntekemiseen tarvittavat työvälineet. Sinulta tulisi löytyä toimiva nettiyhteys ja rauhallinen tila/huone, jossa pystyt työskentelemään itsenäisesti. Aikaisempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet sopivasi kyseiseen tehtävään, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta. 

 

Yhteyshenkilö