29.06.2022

Telia myyntineuvottelija

Etsimme nyt Tampereelle Telian tiimeihimme aktiivisia myyntineuvottelijoita!

Tehtävässä ollaan yhteydessä Telian nykyisiin kuluttaja- asiakkaisiin ja vastataan siitä, että heillä on käytössään kokonaisvaltaisesti parhaat ratkaisut heidän elämäntilanteeseensa peilaten. Tehtävä on luonteeltaan hyvin asiakaslähtöistä sekä ratkaisukeskeistä ja siinä hyödynnetään vahvasti Telian monipuolista tuote- ja palvelukokonaisuutta.

Vakituisessa työsuhteessa opit hyödyllisiä myyntitaitoja

Tarjoamme vakituisen- ja kokoaikaisen työsuhteen. Koulutus ja perehdytys tehtävään on kattava niin myyntiin, Telian tuotteisiin ja palveluihin, kuin käytössä oleviin järjestelmiinkin. Tehtävässä on mahdollista työskennellä ensimmäiset kuukaudet toimistolta käsin ja tämän jälkeen joko täysipainoisesti etäyhteydellä, tai vaikka hybridinä - riippuen omasta toiveestasi.

Meillä voit työskennellä joustavasti

Perehdytysjakson aikana työpäivät ovat arkisin klo 9-17, jonka jälkeen on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja voit vaikuttaa työskentelyrytmiisi paljon itse. Työvuorot on mahdollista suunnitella arkisin 9-20 väliselle ajalle ja lisäksi halutessasi voit tehdä myös lauantaivuoroja 10-18 välisenä aikana. Tämä mahdollistaa ketterän työn ja vapaa-ajan yhdistämisen tarpeidesi mukaan. Palkkaus tehtävässä muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta 1802 €/kk sekä lisäksi tekemästäsi myynnistä motivoivasta provisiosta. Uusille myyjille on myös työsuhteen alussa oma kannustinmalli, tukemaan osaamisen kehittymistä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta

Aikaisempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Olemme kuitenkin vahvasti tukenasi, ympärilläsi on aina oma tiimi ja pääset osaksi myös isompaa työyhteisöämme- jossa jokainen saa olla täysin aito oma itsensä. Panostamme paljon myös työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen erilaisten koulutusten ja valmennusten kautta, voit toki halutessasi hypätä myös oppisopimusopiskeluun mikäli esimerkiksi ammatillisen tutkinnon suorittaminen työn rinnalla on tavoitteenasi.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet sopivasi kyseiseen tehtävään, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Yhteyshenkilö