11.02.2021

Vakuutusmyyjä, etätyö

Etsimme aktiivisia myyntineuvottelijoita joustavaan etätyösuhteeseen!

Tehtävässä työskennellään kuluttaja-asiakkaille tapahtuvassa vakuutusmyyntityössä. Myytävät tuotteemme ovat helposti omaksuttavia ja selkeitä, eivätkä ne kilpaile muiden vakuutusten kanssa, vaan tarjoavat lisäturvaa sekä varmuutta myös tilanteissa, joita nykyiset vakuutukset eivät välttämättä kata lainkaan. Tuotevalikoimasta löytyy vakuutuksia esimerkiksi terveyteen liittyen, kuten tapaturmien ja yllättävien sairauksien varalle sekä nykypäivänä tarpeellinen vakuutus identiteettivarkauksien/ tietoturva asioihin liittyen.

Tarjoamme vakituisen- ja kokoaikaisen työsuhteen. Koulutus ja perehdytys tehtävään on suunniteltu etämalliin sopivaksi. Ensimmäisen päivän vietämme kuitenkin toimistollamme Tampereella, jotta saamme käytännön asiat hoidetuksi. Siitä eteenpäin työskentelemme täysipainoisesti etäyhteydellä. Perehdytysjakson aikana (n. 3vko) työpäivät ovat arkisin klo 9-17, jonka jälkeen on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja voit vaikuttaa työskentelyrytmiisi paljon itse. Halutessasi voit siis työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.  

Palkkaus tehtävässä muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta (PAM astel työehtosopimuksen mukaan esim. alle 2,5v. aiemmalla kokemuksella 1548,40€/kk) sekä myynnistä muodostuvista provisioista. Uusille tekijöille on myös rakennettu oma kannustinmalli näiden rinnalle heti työsuhteen alkuun, tukemaan alun kehittymistä. 

Meiltä saat työntekemiseen tarvittavat työvälineet. Sinulta tulisi löytyä toimiva nettiyhteys ja rauhallinen tila/huone, jossa pystyt työskentelemään itsenäisesti. Aikaisempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Mikäli kiinnostuit, laita rohkeasti hakemusta alla olevan linkin kautta. Perehdytys työhön alkaa 8.3.2021.

Vakuutusyhtiö AIG:stä ja myytävistä vakuutuksista voit lukea lisää www.aig.fi