05.08.2022

Vakuutusmyyjä, etä-/toimistotyö

Oletko töitä tai uusia haasteita vailla, koet uusmyyntityön positiivisena haasteena ja olet valmis tekemään pitkäjänteisesti töitä tavoitteiden eteen?

Meillä olisi työtä pelkäämättömälle myyjälle paikka Vakuutusmyyntitiimissä!

Tehtävässä työskentelet kuluttaja-asiakkaille tapahtuvassa myyntityössä ja kohderyhmäämme ovat pääsääntöisesti uudet asiakkaat. Myytävät tuotteet ovat helposti omaksuttavia ja selkeitä, tarjoavat lisäturvaa sekä varmuutta tilanteissa, joita nykyiset vakuutukset eivät välttämättä kata lainkaan. Tuotevalikoimasta löytyy vakuutuksia esimerkiksi tapaturmien ja yllättävien sairauksien varalle.

Emme odota sinun olevasi alan asiantuntija tai valmis huippumyyjä, työtä pelkäämätön asenne ja rohkeus keskustella erilaisten asiakkaiden kanssa, antaa jo hyvät valmiudet saada homma käyntiin. Me koulutamme jokaisen työntekijän niin myyntiin kuin myytäviin vakuutustuotteisiin. Meiltä saat työsi tueksi kokeneen ja reilun myyntiorganisaation, mahtavat kollegat sekä mukavan työympäristön. Työssä kohtaamme paljon asiakkaita päivittäin, joten tehtävässä vaaditaan sinnikkyyttä ja myönteistä asennetta.

Tarjoamme vakituisen- ja kokoaikaisen työsuhteen. Koulutus ja perehdytys tehtävään on suunniteltu myös etämalliin sopivaksi. Ensimmäisen päivän vietämme kuitenkin toimistollamme Tampereella, jotta saamme käytännön asiat hoidetuksi.

Siitä eteenpäin on mahdollista työskennellä joko täysipainoisesti etäyhteydellä tai Tampereen toimistolta käsin, riippuen omasta toiveestasi. Työajat ovat säännölliset 9–17, mutta tarpeen tullen joustavat. Palkkaus muodostuu TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5v kokemuksella 1610,02 €/kk) sekä myynneistä muodostuvista provisioista, joiden avulla pääset itse vaikuttamaan myös ansioihisi. Mahdollista etätyöskentelyä varten sinulta tulisi löytyä toimiva nettiyhteys ja rauhallinen tila/huone, jossa pystyt työskentelemään itsenäisesti. Meiltä saat työntekemiseen tarvittavat työvälineet.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Vakuutusyhtiö AIG:stä ja myytävistä vakuutuksista voit lukea lisää www.aig.fi

Työntekijämme Iidan ajatuksia tehtävästä sekä työstä voit lukea lisää täältähttps://soldem.fi/myynti/myyntityo-pelotti-mutta-onneksi-kokeilin/

 

Yhteyshenkilö