16.06.2021

Myynnillinen asiakaspalvelutyöntekijä, Kotimaan Energia

Etsimme joukkoomme energistä ja myynnillistä asiakaspalvelutyöntekijää Kotimaan Energian asiakaspalvelutiimiimme.

Tehtävässä toimit Kotimaan energian asiakaspalvelussa vastaamassa kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkaisukeskeisesti hoidat heidän erilaiset tilanteensa ystävällisesti sekä erinomaisella, reippaalla myyntipalveluotteella. Yhteydenotot ovat monipuolisia ja liittyvät esimerkiksi sopimusasioihin, muutostilanteisiin tai vaikkapa laskutukseen.

Tarjoamme kokoaikaisen (37,5 h / vko) ja vakituisen työsuhteen. Työskentely tehtävässä tapahtuu arkisin klo 9–17 välisenä aikana.  Palkkaus tehtävässä muodostuu PAM Astel työehtosopimuksen mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä aktiivisesta tekemisestä muodostuvista kannustimista.

Asiakaskohtaamissa on myynnillinen ote päivittäisessä tekemisessä erittäin tärkeää. Me myyntiorganisaationa uskomme hyvän ja asiakaslähtöisen palvelun rakentuvan vahvasti myyntiosaamisen kautta.  Perehdytämme valitun henkilön tehtävään huolellisesti: niin energia-alaan, tuotteisiin, palveluihin kuten käytössä oleviin järjestelmiinkin – joten aiempaa kokemusta emme edellytä, mutta aktiivinen ote ja määrätietoinen asenne työtä kohtaan on ehdottomasti tärkeää.

Mikäli näkisit itsesi tässä tehtävässä, niin jätä pikaisesti hakemus oheisen lomakkeen kautta! Etenemme prosessissa jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointimme numerosta 0400 151 312 tai rekry@soldem.fi