20.04.2021

Asiakaspalvelutyöntekijä

Oletko sinä etsimämme myynnillisen asiakaspalvelun moniottelija?

Meillä on avoinna paikkoja muutamassa erilaisessa ja monipuolisessa asiakaspalvelutehtävässä ja etsimme joukkoomme nyt aktiivisia sekä reippaalla asenteella varustettuja tiimikavereita!

Tehtävissä työskennellään Fortumin asiakaspalvelussa ja vastataan heidän kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin liittyen erilaisiin tilanteisiin. Asiakaskohtaamisissa pyritään aktiivisella sekä hyvällä palveluotteella vastaamaan asiakassuhteista, niiden jatkumisesta sekä monipuolisten sopimusasioiden hoidosta. Tehtävissä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä otetta työhön sekä positiivista ja määrätietoista asennetta erilaisissa asiakaskohtaamisissa.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5 h/vko), työajat painottuvat arkipäivärytmiin. Palkkaus tehtävässä muodostuu PAM Astel TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5 v. kokemuksella alalta 1548,40 €/kk) sekä kannustavista provisioista sen päälle.

Me myyntiorganisaationa uskomme hyvän ja asiakaslähtöisen palvelun rakentuvan vahvasti myyntiosaamisen kautta. Perehdytämme valitun henkilön tehtävään huolellisesti: Fortumin tuoteisiin, palveluihin ja käytössä oleviin järjestelmiin.

Mikäli koet olevasi etsimämme tiimikaveri, jätä hakemus pikaisesti niin kerromme tehtävistä lisää! Täytämme paikat pikaisesti, heti sopivien tekijöiden löytyessä.