11.05.2021

Telia Yritysmyyntineuvottelija, kesätyö

 

Telian yritysmyynnissä paikka kahdelle kesätyöntekijälle!

Tehtävässä pääset räätälöimään yrittäjille heidän tarpeitaan vastaavia ratkaisuja Telian laajaa tuotesalkkua hyödyntäen.  Kohderyhmäämme ovat alle 20 henkilöä työllistävät Telian nykyiset ja uudet yritysasiakkaat. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä jokainen kesätyöntekijä koulutetaan kattavasti tehtävään. Koko työyhteisömme on tukenasi ja jokainen asiakaskohtaaminen syventää ammattitaitoasi. Tärkeämpää kuin työkokemuksesi tai koulutuksesi, on tahtotilasi ja tapasi toimia.

Tarjoamme kokoaikaisen ja säännöllisen arkipäivätyön kesäksi. Työt on mahdollista aloittaa tilanteesi mukaan nopeallakin aikataululla ja toivomme sinun pystyvän sitoutumaan työhön täysipainoisesti elokuun loppuun asti (voi olla mahdollista jatkaa pidempäänkin). Palkkaus muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta 1772€/kk ja lisäksi kannustavista provisioista. Provisioille ei ole kattoa, vaan niiden suuruus riippuu vain ja ainoastaan itsestäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä kykyä hallita erilaisia laajempiakin kokonaisuuksia. Odotammekin, että olet valmis huolehtimaan kauppojesi loppuunsaattamisesta ja toimit yhteyshenkilönä sekä asiakkaan että toimituksen suuntaan. Tärkeää on myös, että haluat olla osa rentoa ja tiivistä työyhteisöä ja toimia yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet sopivasi kyseiseen tehtävään, Jätä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa myös millaiselle aikavälille pystyisit kesän ajaksi sitoutumaan. Etenemme haussa jo hakuaikana!