07.01.2022

Kotimaan energia asiakaspalvelutyöntekijä

Etsimme Kotimaan energian asiakaspalvelutiimiimme vahvistusta!

Tehtävässä toimit Kotimaan energian asiakaspalvelussa vastaamassa kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkaisukeskeisesti hoidat heidän erilaiset tilanteensa ystävällisesti sekä erinomaisella, reippaalla myyntipalveluotteella. Yhteydenotot ovat monipuolisia ja liittyvät esimerkiksi sopimusasioihin, muutostilanteisiin tai vaikkapa laskutukseen.

Tarjoamme vakituisen ja  kokoaikaisen (37,5 h/vko), säännöllisen arkipäivätyön (työaika klo 9–17). Palkkaus tehtävässä muodostuu PAM Astel TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esimerkiksi alle 2,5v kokemuksella 1578,42€) sekä kannustavista provisioista sen päälle, joiden avulla voit vahvasti vaikuttaa ansioihisi positiivisesti!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, aktiivinen ote uuden oppimiseen ja asenne työn tekemistä kohtaan on meille tärkeintä! Perehdytämme valitun henkilön tehtävään huolellisesti. Saat rinnallesi myös rennon ja yhtenäisen tiimin, joka on tukenasi välillä hektisenkin arjen pyörityksessä!

Mikäli koet olevasi etsimämme tiimikaveri, jätä hakemus oheisen linkin kautta pikaisesti! Etenemme prosessissa jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Työt alkavat 10.1.tai sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2022.

Yhteyshenkilö