04.08.2022

Fortum myyntineuvottelija | etätyö/toimistotyö

Oletko kiinnostunut myymään Fortumin laajaa ja monipuolista tuotesalkkua pääasiassa Fortumin nykyisille asiakkaille? Etsitkö itsellesi nopeatempoista työtä, jossa pääset keskustelemaan useiden asiakkaiden kanssa päivittäin? Haluatko työskennellä osana positiivista tiimiä ja päästä osaksi isoa työyhteisöämme, jossa jokainen saa olla oma itsensä?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän

Tehtävässä olet yhteydessä pääasiassa Fortumin nykyisiin asiakkaisiin ja vastaat heidän asiakassuhteistaan. Tilanteen mukaan päivität asiakkaiden nykyiset energiaratkaisut ajan tasalle Fortumin laajaa ja monipuolista tuotesalkkua hyödyntäen.

Toivomme sinulta

Toivomme, että olet ahkera, ratkaisukeskeinen ja sinulla on positiivinen ote myyntiin. Aikaisempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Panostamme paljon työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen erilaisten koulutusten ja valmennusten kautta ja voit halutessasi hypätä myös oppisopimusopiskeluun, mikäli esimerkiksi ammatillisen tutkinnon suorittaminen työn rinnalla on tavoitteenasi.

Koulutamme kattavasti työhön

Koulutus ja perehdytys tehtävään on kattava (niin myyntiin, Fortumin tuotteisiin ja palveluihin, kuin käytössä oleviin järjestelmiinkin) ja se on suunniteltu myös etämalliin sopivaksi.

Ensimmäisen päivän vietämme kuitenkin aina toimistollamme Tampereella, jotta saamme käytännön asiat hoidetuksi. Siitä eteenpäin sinun on mahdollista työskennellä mistä itse haluat, joko etänä tai toimistolta käsin. Perehdytysjakson aikana (1kk) työpäivät ovat arkisin klo 9.00-17.00, jonka jälkeen on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja pääset vaikuttamaan työskentelyrytmiisi itse.

Lisätiedot tehtävästä

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollista työskennellä toiveidesi mukaisesti arkipäivisin (9.00-20.00 välillä) sekä lauantaisin (10.00-18.00 välillä). Palkkaus tehtävässä muodostuu Työehtosopimuksen (PAM AsTel) mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5v kokemuksella myynnistä 1610,02 €/kk) sekä sen päälle myynneistä muodostuvista provisioista, joiden avulla pääset itse vaikuttamaan myös ansioihisi.

Mahdollista etätyöskentelyä varten sinulta tulisi löytyä toimiva nettiyhteys ja rauhallinen tila/huone, jossa pystyt työskentelemään itsenäisesti. Meiltä saat työntekemiseen tarvittavat työvälineet.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti! Työt pääset aloittamaan jo elokuun aikana tai viimeistään syyskuussa. 

Yhteyshenkilö