13.01.2022

Fortum myyntineuvottelija, etätyö/toimistotyö (outbound)

Tehtävässä olet yhteydessä pääasiassa Fortumin nykyisiin asiakkaisiin ja vastaat heidän asiakassuhteistaan. Tilanteen mukaan päivität asiakkaiden nykyiset energiaratkaisut ajan tasalle Fortumin laajaa ja monipuolista tuotesalkkua hyödyntäen. Työ on nopeatempoista ja keskustelet useiden asiakkaiden kanssa päivittäin, joten tehtävässä menestyminen vaatii ahkeraa, ratkaisukeskeistä ja positiivista myyntipalveluotetta

Tarjoamme vakituisen- ja kokoaikaisen työsuhteen. Koulutus ja perehdytys tehtävään on kattava (niin myyntin, Fortumin tuotteisiin ja palveluihin, kuin käytössä oleviin järjestelmiinkin)  ja se on suunniteltu myös etämalliin sopivaksi. Ensimmäisen päivän vietämme kuitenkin aina toimistollamme Tampereella, jotta saamme käytännön asiat hoidetuksi. Siitä eteenpäin on mahdollista työskennellä joko täysipainoisesti etäyhteydellä tai toimistolta käsin, riippuen omasta toiveestasi. Perehdytysjakson aikana (1kk) työpäivät ovat arkisin klo 9-17, jonka jälkeen on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja voit vaikuttaa työskentelyrytmiisi paljon itse. Työvuorot on mahdollista suunnitella arkisin 9-20 väliselle ajalle ja lisäksi halutessasi voit tehdä myös lauantaivuoroja 10-18 välisenä aikana. Tämä mahdollistaa ketterän työn ja vapaa-ajan yhdistämisen tarpeidesi mukaan. 

Mahdollista etätyöskentelyä varten sinulta tulisi löytyä toimiva nettiyhteys ja rauhallinen tila/huone, jossa pystyt työskentelemään itsenäisesti. Meiltä saat työntekemiseen tarvittavat työvälineet. Aikaisempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Olemme kuitenkin vahvasti tukenasi, ympärilläsi on aina oma tiimi ja pääset osaksi myös isompaa työyhteisöämme- jossa jokainen saa olla täysin aito oma itsensä. Panostamme paljon myös työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen erilaisten koulutusten ja valmennusten kautta, voit toki halutessasi hypätä myös oppisopimusopiskeluun mikäli esimerkiksi ammatillisen tutkinnon suorittaminen työn rinnalla on tavoitteenasi. Palkkaus tehtävässä muodostuu Työehtosopimuksen (PAM astel) mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5v kokemuksella myynnistä 1578,42€/kk) sekä sen päälle myynneistä muodostuvista provisioista, joiden avulla pääset itse vaikuttamaan myös ansioihisi.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti!

Yhteyshenkilö