21.12.2021

Yritysmyyjä, Telia B2B (etätyömahdollisuus)

Telian yritysmyynnin tiimi etsii joukkoonsa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen uutta työkaveria!

Yritysmyynnissä pääset ratkaisemaan kokonaisvaltaisesti niin Telian nykyisten kuin uusienkin asiakkaiden tarpeita. Pääset hyödyntämään arjessasi Telian laajaa tuote- ja palvelukokonaisuutta, jonka avulla tuet yritysten liiketoiminnan kehittymisen mahdollisuuksia. Tehtävässä huolehdit itsenäisesi kauppojen loppuun saattamisesta ja toimit yhteyshenkilönä niin asiakkaan, kuin toimituksenkin suuntaan. Aikaisempi kokemus myyntityöstä on eduksi, mutta kattavan perehdytyksen ja reilun työporukan tuella meiltä voi kokematonkin ponnistaa yritysmyynnin huipulle! Tärkeintä on asenteesi työtä kohtaan sekä halu oppia ja kehittyä jatkuvasti!

Räätälöimme tapauskohtaisesti perehdytyksen toteutusmallin, joko toimistollamme Tampereella tai etänä. Osaamisestasi riippuen voit siis mahdollisesti siirtyä etätyöhön/etäperehdytykseen esimerkiksi jo yhden päivän käytännön asioiden hoidon jälkeen (työsopimukset, työvälineet, tunnukset jne.). Haluamme kuitenkin varmistaa, että pääset hyvin alkuun, jolloin tarpeen mukaan aloitamme toimistolla perehdytyksesi ja jatkamme sitten täysipainoisesti etänä kun osaaminen on tarvittavalla tasolla.

Tarjoamme säännöllisen arkipäivätyön, jossa on mahdollista työskennellä 8-17 välisenä aikana. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus muodostuu kiinteästä ICT alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta 1772 €/kk ja sen päälle tulevista kannustavista provisioista, joilla ei ole kattoa! Tehtävässä onkin mahdollista ansaita hyvin omalla aktiivisuudella provisiopalkkauksen johdosta. Olemme rakentaneet kannustavan mallin myös heti työsuhteen alkuun, osaamisen kehittymisen tueksi. Uusille työntekijöille on takuuprovisio kahdelle ensimmäiselle kuukaudelle (200€/ 400€).

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä kykyä hallita erilaisia laajempiakin kokonaisuuksia. Lisäksi odotamme itsenäistä otetta työntekoon, vastuunkantoa ja rohkeutta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin. Mahdollista etätyöskentelyä varten Sinulta tulisi löytyä toimiva nettiyhteys ja rauhallinen tila/huone, jossa pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet sopivasi kyseiseen tehtävään, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta. Liitäthän mukaan ainakin CV:n, mielellään myös ainakin lyhyen esittelyn itsestäsi ja taustoistasi. Meillä voit aloittaa työt oman tilanteesi mukaan, myös pikaisella aikataululla.

Yhteyshenkilö