25.04.2022

Avoin hakemus - Kesätyöt 2022

Etsitkö kesäksi kokoaikaista työtä, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa?

Meillä Soldemilla on nyt avattu useita paikkoja kesäksi myynnin ja myynnillisen asiakaspalvelun tehtäviin, haluaisitko tulla viettämään kesän rentoon ja opettavaiseen työpaikkaan?

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, meillä on 19 vuoden kokemus myynnin kouluttamisesta sekä valmentamisesta ja takaamme, että saat työn tekemiseen tarvittavan osaamisen kattavan perehdytyksemme kautta! Sinulta toivomme ennen kaikkea aktiivista otetta ja rohkeaa asennetta hypätä työhön täysillä kiinni!

Meillä Soldemilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään vahvojen brändien parissa oman mielenkiintosi mukaan joko operaattori-, energia-, tai vakuutusalalla. Perehdytämme jokaisen työntekijän kattavasti niin myyntiin, tuotteisiin sekä palveluihin, kuin käytettäviin järjestelmiinkin. Saat tukea arjessa jatkuvasti omalta tiimiltäsi ja työyhteisöltä.

Palkkaus kaikissa tehtävissämme muodostuu TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta ja sen lisäksi voit tienata omista myynneistäsi muodostuvia provisioita sen päälle. Tehtävissä on myös bonusmalli rakennettu työsuhteen alkuun, kehittymisen tueksi!

Toivomme että voisit sitoutua kesän aikana noin 3kk mittaiseen työsuhteeseen ja täysillä työtunneilla (37,5h/vko), tässä on kuitenkin hieman joustonvaraa tarvittaessa. Työaikoihin pääset vaikuttamaan myös itse, joko tehden säännöllistä arkipäivätyötä tai sitten vaihtelevammin.

Työt on mahdollista aloittaa joustavasti tilanteesi mukaan huhti-kesäkuussa. Kesän jälkeen voi olla mahdollista jatkaa osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohessa.

Hae kesätyötehtäviimme pikimmiten, kerrothan jo hakemuksessasi myös millaiselle aikavälille olisit valmis kesällä sitoutumaan kokoaikaisesti.

Soldemin mahtavat kesätyöntekijät pääsevät jokaisen kuukauden lopussa (touko-elokuu välillä) viettämään yhdessä laatuaikaa. Onpa tiiminne valinta sitten pizzaperjantai tai kisailut minigolfissa, Soldem tarjoaa ne, sillä mitä kesätyö olisikaan ilman yhteistä hauskanpitoa?

Yhteyshenkilö