17.05.2022

Chat-myyjä, Telia

Telian Chat myynnissä palvelemme ja ohjaamme asiakkaita verkossa heidän yksilöllisten tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Tarjoamme myös tukea laajempien palveluratkaisujen rakentamiseen sekä tuomme ennen kaikkea asiakkaalle lisäarvoa päätöksentekoon.

Odotamme hakijoilta luontaista palvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteista otetta työntekoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hoitaa hallitusti useita tehtäviä samanaikaisesti. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole edellytys, mutta aiempi kokemus aktiivisista myyntitehtävistä on eduksi tehtävää haettaessa.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5 h/vko). Työajat painottuvat pääasiassa arkipäiviin, mutta tehtävä edellyttää jonkin verran joustoa arkisin klo 8–21 väliselle ajalle sekä lauantaivuoroihin. Palkkaus tehtävässä rakentuu kiinteän ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta 1772 €/kk sekä provisioista.

Koulutamme tehtävään vähintään kuukauden kestävän palkallisen perehdytys- ja myyntijakson aikana, jonka jälkeen perehdytys jatkuu vielä syventymällä kokonaisvaltaisesti juuri chat-myyntiin ja siinä lisäksi tarvittaviin järjestelmiin. Ammattitaitoa syvennetään myös työn ohessa säännöllisesti järjestettävissä jatkokoulutuksissa. Näin varmistamme palvelun laadun ja jokaiselle oikeanlaiset kehittymismahdollisuudet. Näiden lisäksi vankkumaton työyhteisön tuki ja rento ilmapiirimme takaavat varmasti loistavat olosuhteet onnistua myynnissä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta, liitäthän mukaan ansioluettelosi tai kerrot hieman itsestäsi, nykytilanteesta ja taustoistasi vapaamuotoisesti. Käsittelemme hakemuksia myös jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä tai hakuprosessista saat numerosta 0400 151 312 tai rekry@soldem.fi

Yhteyshenkilö