10.08.2022

Yritysmyyjä | Telia B2B

Etsimme Tampereen toimistollemme ratkaisukeskeistä myyjää vastaamaan sinulle nimetyn B2B-asiakaskunnan tarpeista ja mahdollistamaan erinomaisen asiakaskokemuksen yritysasiakkaille. 

Tarjoamme sinulle  

Mielenkiintoisen tehtäväkuvan, jossa vastaat vastuutetusta asiakaskunnasta Telian asettamien tavoitteiden ja asiakaslupausten mukaisesti. Pääset kehittämään Telian nykyisten ja tulevien B2B-asiakkaiden palveluratkaisuja, huomioiden myös kokonaisvaltaisesti heidän tulevaisuutensa tarpeet. 

Hyödynnät arjessasi Telian laajaa tuote- ja palvelukokonaisuutta (koko laaja ICT tuoteportfolio on käytössäsi), joiden avulla tuet yritysten liiketoiminnan kehittymisen mahdollisuuksia. Tukenasi on Telian vahvat ja nykyaikaisimmat CRM järjestelmät, jotka helpottavat arjen ja asiakkuuksien hallintaa.  

Kohtaat asiakkaita niin puhelimitse, kuin verkon kautta järjestettävissä etätapaamisissa (Teams). Vastaat asiakassuhteista pitkäjänteisesti aina ensikohtaamisesta - kauppojen loppuun saattamiseen asti ja toimit yhteyshenkilönä niin asiakkaan, kuin toimituksenkin suuntaan. 

Toivomme sinulta  

Toivomme, että sinulla on myynninnälkää ja halua menestyä sekä kehittyä myyntityössä. Nautit asiakaskohtaamisista ja sinulla on draivia viedä myyntiäsi uudelle tasolle. Itsenäinen ote työhön ja rohkeus heittäytyä erilaisiin tilanteisiin varmistavat menestyksesi meillä.  Järjestelmien osalta sinun tulisi omata suhteellisen hyvät tietotekniset taidot.  

Kuka voi menestyä tehtävässä? 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja hallita erilaisia laajempiakin kokonaisuuksia. Pitkäjänteisyys sekä myynnin paikkojen tunnistaminen ovat myös avainasemassa.

Aikaisempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä on ehdottomasti eduksi, mutta kattavan perehdytyksen ja reilun työporukan tuella meiltä voi hieman kokemattomampikin ponnistaa yritysmyynnin huipulle!

Meillä on hyvät etenemismahdollisuudet!

Oletko jo pohtinut tulevaisuuden urapolkuja? Me mahdollistamme hyvät etenemismahdollisuudet asiakasvastuullisen B2B myynnin parissa.

Lisätiedot tehtävästä 

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollista työskennellä arkipäivisin, liukuvasti klo 8–17 välisenä aikana. Palkkaus muodostuu kiinteästä ICT alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta ja sen päälle tulevista kannustavista provisioista. Tavoitepalkka on 3000 – 3500€ / kk, työsuhteen alkaessa kannustamme sinua tavoitteisiin pääsemisessä 300€ / kk takuuprovisiolla. 

 

Yhteyshenkilö