13.01.2022

Avoin hakemus

Etsitkö uutta suuntaa työelämässä vai oletko jo kokenut myynnin ammattilainen vailla uusia haasteita?

Etsimme joukkoomme nälkäisiä myyntineuvottelijoita Tampereen toimistollemme

Meillä on mahdollisuus työskennellä esimerkiksi operaattoripuolen tuote- ja palveluratkaisumyynnissä kuluttaja- tai yritysasiakkaille, sähkön- sekä energiansäästöratkaisuiden parissa tai vakuutusmyynnissä kuluttaja-asiakkaille.

Meille hyvä ja laadukas myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja toivommekin myös työntekijöiltämme luontaista asennetta siihen. Koulutamme jokaisen uuden tekijän kuukauden perehdytysjakson aikana tehtävään sekä valmennamme jatkuvasti myös työn ohella. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus suorittaa ammatillinen tutkinto (myynnin amt, liiketalouden pt, finanssialan amt) työn ohessa oppisopimusopiskeluna.

Etsimme ensisijaisesti pidempiaikaiseen työhön sitoutuvia tekijöitä ja tarjoammekin vakituisen sekä kokoaikaisen työsuhteen, säännöllisillä arkipäiviin painottuvilla työajoilla. Palkkaus meillä pohjautuu työehtosopimuksen mukaiseen kiinteään kuukausipalkkaan sekä myynnistä muodostuviin provisioihin.

Työt meillä on mahdollisuus aloittaa joustavasti.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haluamme kuulla sinusta ehdottomasti lisää! Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta. 


Huomioithan, että työskentely yrityksessämme edellyttää yli 18v ikää.

 

Yhteyshenkilö