03.06.2022

Avoin hakemus

Oletko etsimässä uutta suuntaa työelämässä, haluat viettää välivuoden opintojen välissä tai omaatko jo myyntikokemusta, jota haluat hyödyntää ja kehittää? Olipa tilanteesi mikä tahansa, meillä on tilaa uusille Soldemlaisille!

Millaista työtä on tarjolla?

Meiltä löytyy mahdollisuuksia sekä kokeneille konkareille että uransa alkupuolella oleville lupauksille. Meillä on mahdollisuus työskennellä esimerkiksi operaattoripuolen tuote- ja palveluratkaisumyynnissä kuluttaja- tai yritysasiakkaille, sähkön- sekä energiansäästöratkaisuiden parissa tai vakuutusmyynnissä kuluttaja-asiakkaille. Olemme jo vuosia mahdollistaneet ja mahdollistamme jatkossakin mielenkiintoisia urapolkuja myynnin parissa omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Aiempi myyntikokemus on sinulle plussaa, mutta ei välttämätöntä. Olet siis tervetullut aloittamaan myyjän polkuasi meillä. 

Myyntityön tehtäviin ei ole yhtä oikeaa taustaa, vaan meille merkitsee innostuksesi ja kiinnostuksesi myyntityötä kohtaan! Työssä onnistuminen vaatii rohkeutta ja aktiivisuutta kohdata asiakkaita myynnin etäkanavissa ja halua oppia uusia asioita myynnin ympäriltä. 

Etsimme ensisijaisesti pidempiaikaisia työkavereita ja tarjoammekin vakituisen sekä kokoaikaisen työsuhteen, säännöllisillä arkipäiviin painottuvilla työajoilla. Palkkaus meillä pohjautuu työehtosopimuksen mukaiseen kiinteään kuukausipalkkaan sekä myynnistä muodostuviin provisioihin.

Toivomme, että alkuun viihdyt Tampereen toimistollamme, kuitenkin työsuhteen edetessä tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn. Joissain paikoissamme on mahdollista aloittaa myös heti etätöissä. Kerrothan hakemuksessasi omista toiveistasi!

Onko sinulla myynninnälkä?  Siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta lisää!

Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta. Työt meillä on mahdollisuus aloittaa joustavasti, kuitenkin viimeistään 15.8.  

Nähdään Soldemilla!

 

 

Huomioithan, että työskentely yrityksessämme edellyttää yli 18v ikää.

 

Yhteyshenkilö