27.06.2022

Asiakaspalvelutyöntekijä | Fortum

Etsimme uusia työkavereita myynnilliseen asiakaspalveluun vastaamaan Fortumin kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkaisemaan heidän erilaiset tarpeensa. Hyvällä palveluasenteella varmistamme, että asiakkaat saavat meiltä ammattitaitoista palvelua.

Tunnetko paloa myyntityöhön? Oletko kiinnostunut työskentelystä energia-alalla? Onko sinulle luontevaa löytää myynnin paikat tilanteessa kuin tilanteessa?  Tämä työ voi olla juuri sinua varten!

Miksi juuri meille töihin?

Energia on yksi tärkeimmistä asioista nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän myynnin parissa sekä rennot työkaverit.

Tehtävässä vastaat Fortumin kuluttaja-asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkaiset heidän erilaiset tarpeensa. Asiakaskohtaamiset ja tilanteet ovat monipuolisia, liittyen esim. muutostilanteisiin, laskutukseen, sähköpostiyhteydenottoihin jne. joten työ on hyvin vaihtelevaa ja ajoittain hektistäkin.  Hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu rakennetaan vahvasti myyntiosaamisen kautta, joten myynnillinen ote päivittäisessä tekemisessä on erittäin tärkeää.

Asiakkaat kohtaat puhelimitse. Arkeemme kuuluu myös Fortumin Chat- asiakaspalvelu, joka mahdollistaa kohtaamiset asiakkaiden kanssa vaihdellen eri kanavissa.

Perehdytämme valitun henkilön tehtävään huolellisesti: Fortumin tuotteisiin, palveluihin ja käytössä oleviin järjestelmiin.  Perehdytyksen ensimmäinen osa kestää kaksi viikkoa, jonka jälkeen aloitamme asiakaskohtaamiset puhelimitse. Täyden perehdytyksen kesto on 8 viikkoa.

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta löytyvän jo jonkin verran kokemusta myyntityöstä tai myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä, mutta määrätietoinen asenne työtä kohtaan on kuitenkin meille tärkeintä! Tarkkuus, hyvä paineensietokyky, vuorovaikutustaidot sekä tuloshakuisuus ovat tehtävän luonteen kannalta ominaisuuksia, jotka edesauttavat siinä menestymistä.

Lisätiedot tehtävästä

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa työskennellään pääsääntöisesti arkipäivisin 9-17, tehtävä edellyttää myös välillä joustavuutta erilaisiin työvuoroihin klo 7.45-20.00 välisenä aikana. 

Palkkaus tehtävässä muodostuu PAM Astel TES mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta (esim. alle 2,5v. aiemmalla alan kokemuksella 1610,02€/kk) sekä kannustavista provisioista sen päälle. Tehtävässä onkin mahdollista ansaita hyvin omalla aktiivisuudella provisiopalkkauksen johdosta. Työsuhteen alkaessa kannustamme sinua tavoitteisiin pääsemisessä 400€/kk takuuprovisiolla.

Toivomme, että viihdyt alkuun toimistollamme Tampereella, kuitenkin työsuhteen edetessä (3-4kk päästä) tarjoamme mahdollisuuden myös hybridityöskentelyyn.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti! Työt pääset aloittamaan jo heinäkuun aikana tai viimeistään elokuussa.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointimme numerosta 0400 151 312 tai rekry@soldem.fi

Yhteyshenkilö