Yritys

Soldem on ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin monitoimitalo

Aloitimme matkamme puhelinmyynnin parissa ja nykyään hallitsemme monipuoliset monet eri etämyynnin ja asiakaspalvelun kanavat. Meille myynti on paljon muutakin kuin vain kaupan tekemistä. Se on ihmisten kohtaamista – asiakkaan tarpeiden kuulemista ja niihin vastaamista. Lopputuotteenamme syntyy onnellisia kohtaamisia, joka tarkoittaa sitä, että meillä jokainen kohtaaminen pyritään päättämään aina hyvään, oli lähtötilanne mikä hyvänsä. Onnellisia kohtaamisia tekevät ihmiset, jotka on perehdytetty ja valmennettu ammattitaitoisesti laadukkaaseen ja tehokkaaseen myyntiin sekä asiakaspalveluun. Teknologia on tärkeä kaverimme tehokkuudessa ja hyvän asiakaskokemuksen aikaansaamisessa.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa osoitteessa Hatanpään valtatie 20 sekä Kokkolan keskustassa osoitteessa Vaasantie 6 C. Iso osa työntekijöistämme tekee lähityötä toimistollamme, mutta osa työskentelee myös ympäri Suomen etätyöntekijänä.

Meillä on vahvat näytöt myynnin ja asiakaspalvelun saumattomasta yhdistämisestä

20-vuotiset juuremme ovat pitkälti myynnin maailmassa. Olemme hyödyntäneet tätä tehokasta ja tuloksekasta otetta menestyksekkäästi myös asiakaspalvelussa. ”Myyntitalosta saadaan helpommin myynnillisen asiakaspalvelun talo kuin asiakaspalvelutalosta myynnillisen asiakaspalvelun talo” oli hypoteesimme kuusi vuotta sitten ja tämä hypoteesi on todistettu paikkansa pitäväksi.

Asiakaskokemuksen on oltava sama kanavasta ja toimijasta riippumatta. Tuemme asiakasyrityksiämme kehittämään tätä yhtenäistä laadukasta asiakaskokemusta niin oman toimintamme kuin laajemman kehitystyön myötä. Hallitsemme sujuvasti kaikki käytössä olevat etäkanavat. Näkemyksemme on, että ihminen eri teknologioiden takana on vaikuttavien asiakaskohtaamisen tärkein tekijä. Muutakin kuitenkin tarvitaan kuin ammattitaitoisia myyjiä. Asiakaspalvelusta ja myynnistä voidaan tehdä timanttinen kilpailuetu yritykselle, kun tätä osataan johtaa kokonaisuutena yhdistäen tehokkaasti teknologian tarjoamat edut ja aidot ihmiskohtaamiset.

Emme halua, että puheemme ja lupauksemme ovat vain sanahelinää, joten tutkimme ja analysoimme aktiivisesti meille kertynyttä dataa.

Soldem tehdään yhdessä

Myyntityössä hyvä ilmapiiri on äärimmäisen tärkeä – se takaa työntekijöidemme hyvinvoinnin ja asiakkaidemme onnelliset kohtaamiset.

Tutustu työyhteisöömme lisää urasivuiltamme.

Soldemin arvot

Ihminen

Prosesseja, raameja ja pelisääntöjä tarvitaan. Kaiken ydin on kuitenkin itse ihminen ja toisten huomioiminen.

Myyntitaito

Myyntitaidot ovat tärkeä onnellisten kohtaamisten mahdollistaja. Haluamme olla parhaita ja kehittyä jatkuvasti.

Tulos

Tulos takaa meidän kaikkien menestyksen. Se on toimintamme perusedellytys.

Kaupannälkä

Kaupannälkä kuvaa tahtotilaamme. Meillä on halu tehdä kauppaa.

Megarohkeus

Muutoksista saamme virtaa. Emme pelkää tehdä päätöksiä. Epäonnistumiset ovat oppimista varten.