Hennan menestystarina | Soldem

Hennan menestystarina

Soldemilla aloitin myynnin yhdeksäntoista vuotiaana. Halusin maalta kaupunkiin, kun pikku kaupungista jäi piirit liian pieneksi ja piti päästä jonnekin suurempaan. Huomasin Soldemin työilmoituksen ja hain sitten töihin ja en ole ikinä katunut.  Soldemilla toimin myyjänä ja tiimikapteenina. Nykyään toimin asuntomyyjänä Fantastico! LKV:llä sekä myyn Holiday Clubin lomaosakkeita.

Tykkäsin todella paljon olla Soldemilla töissä ja se oli aivan huippu työpaikka, jossa on aivan mahtava työympäristö ja ihmiset. Syy miksi lähdin myyntityöhön oli osittain se, että aiemmassa työpaikassa kaikki sai saman palkan riippumatta työpanoksesta, Soldemilla palkan suuruus riippui omasta panostuksesta. Toinen syy miksi lähdin Soldemille tekemään myyntityötä, oli se, että halusin kiinteistövälittäjäksi. Oli jo oppisopimuspaikka olemassa, mutta en halunnut ensimmäisenä myynnillä tekemään mitään talokauppaa, vaan halusin vähän jotain tämmöistä pienempää myyntiä alle. Siitä sain rohkeutta ja kokemusta lähteä myymään isompiakin asioita. Kaikissa tilanteissa nykyisessä ammatissani on ollut hyötyä siitä, että olin Soldemilla töissä.  Tavoitteenani nykyään on saada suoritettua LKV-tutkinto sekä edetä omalla alalla. Myyntityö parissa tulen jatkamaan työni myös jatkossa.

Soldemilla pärjää jos on sitä rohkeutta, eli uskaltaa lähteä sitä kauppaa hakemaan. Suosittelenkin tarttumaan toimeen, jos yhtään tuntuu siltä, että kiinnostaa. Kannattaa myös muistaa, ettei luovuta heti alussa, vaikka olisi vaikeaa. Ei itsellänikään alussa myynti kulkenut, mutta sitten tein vain päätöksen muuttaa suunnan.

16.01.2020

Miksi myyntitalon toimitusjohtaja korostaa yhteistyötä ja mielen hyvinvointia?

Myyntitalossa myynti on luonnollisesti aina tärkeä keskittymisen kohde. Koko yrityksen tasolla ja etenkin omalla vastuualueellani vuonna 2019 kaikista suurimmiksi teemoiksi nousivat kuitenkin yhteistyön kehittäminen ja mielen hyvinvointi.

13.11.2019

Yhdessä tekemisen voimaa

Me Soldemilla uskomme yhdessä tekemiseen. Me olemme yksi iso tiimi, joka koostuu pienemmistä tiimeistä. Yhdessä tekeminen on ollut ytimessämme alusta asti, emmekä ilman sitä olisi siellä, missä nyt olemme. Tiiminä olemme niin arjessa, vapaa-ajalla kuin esimerkiksi ensi kuussa alkavassa Liigassa, jossa tiimit ottavat mittaa toisistaan. Yhdessä tekeminen on meidän vahvuus, se varmistaa, että tavoittelemme samoja asioita, tuemme ja luotamme toisiimme sekä tietysti, se on vain mukava työskennellä yhdessä muiden kanssa.

21.10.2019

#asiakaspalveluviikko 2019

Lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla Soldemilla osallistuttiin kansainvälisesti tunnettuun asiakaspalveluviikkoon. Teemoilla täytetyn viikon aikana on tarkoitus nostaa esiin asiakaspalvelun sekä asiakaskokemuksen tärkeys kokonaisuutena ja kiittää ahkeria asiakaspalvelun ammattilaisia hyvästä työstä.

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista. Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on.