Hennan menestystarina | Soldem

Hennan menestystarina

Soldemilla aloitin myynnin yhdeksäntoista vuotiaana. Halusin maalta kaupunkiin, kun pikku kaupungista jäi piirit liian pieneksi ja piti päästä jonnekin suurempaan. Huomasin Soldemin työilmoituksen ja hain sitten töihin ja en ole ikinä katunut.  Soldemilla toimin myyjänä ja tiimikapteenina. Nykyään toimin asuntomyyjänä Fantastico! LKV:llä sekä myyn Holiday Clubin lomaosakkeita.

Tykkäsin todella paljon olla Soldemilla töissä ja se oli aivan huippu työpaikka, jossa on aivan mahtava työympäristö ja ihmiset. Syy miksi lähdin myyntityöhön oli osittain se, että aiemmassa työpaikassa kaikki sai saman palkan riippumatta työpanoksesta, Soldemilla palkan suuruus riippui omasta panostuksesta. Toinen syy miksi lähdin Soldemille tekemään myyntityötä, oli se, että halusin kiinteistövälittäjäksi. Oli jo oppisopimuspaikka olemassa, mutta en halunnut ensimmäisenä myynnillä tekemään mitään talokauppaa, vaan halusin vähän jotain tämmöistä pienempää myyntiä alle. Siitä sain rohkeutta ja kokemusta lähteä myymään isompiakin asioita. Kaikissa tilanteissa nykyisessä ammatissani on ollut hyötyä siitä, että olin Soldemilla töissä.  Tavoitteenani nykyään on saada suoritettua LKV-tutkinto sekä edetä omalla alalla. Myyntityö parissa tulen jatkamaan työni myös jatkossa.

Soldemilla pärjää jos on sitä rohkeutta, eli uskaltaa lähteä sitä kauppaa hakemaan. Suosittelenkin tarttumaan toimeen, jos yhtään tuntuu siltä, että kiinnostaa. Kannattaa myös muistaa, ettei luovuta heti alussa, vaikka olisi vaikeaa. Ei itsellänikään alussa myynti kulkenut, mutta sitten tein vain päätöksen muuttaa suunnan.

22.05.2019

Heidin menestystarina

02.05.2019

Sailan menestystarina

Minä olen Tynin Saila =) Sain pyynnön kertoa hieman itsestäni ja Soldem-taustastani niin tässäpä sitä tarinointia tullee!  Soldemilla olen työskennellyt vuonna 2012 vajaan vuoden, jonka jälkeen tein niin sanonut come-backit kesäksi 2014. Siinä välissä olin Australiassa reissaamassa (Kiitos Soldemille vain; teillä ollessani sain kipinän ja rohkeuden tämän haaveen toteutukseen! :) Olen kotoisin Taivalkoskelta Pohjois-Suomesta. Päädyin Soldemille, kun halusin muuttaa Tampereelle. Mietiskelin, että millaista työtä lähden hakemaan, ja päädyin hakemaan puhelinmyyntityötä

27.03.2019

Selinan menestystarina

19.12.2018

Tarun menestystarina

28.11.2018

Vilin menestystarina

14.11.2018

Jessican menestystarina