Hennan menestystarina | Soldem

Hennan menestystarina

Soldemilla aloitin myynnin yhdeksäntoista vuotiaana. Halusin maalta kaupunkiin, kun pikku kaupungista jäi piirit liian pieneksi ja piti päästä jonnekin suurempaan. Huomasin Soldemin työilmoituksen ja hain sitten töihin ja en ole ikinä katunut.  Soldemilla toimin myyjänä ja tiimikapteenina. Nykyään toimin asuntomyyjänä Fantastico! LKV:llä sekä myyn Holiday Clubin lomaosakkeita.

Tykkäsin todella paljon olla Soldemilla töissä ja se oli aivan huippu työpaikka, jossa on aivan mahtava työympäristö ja ihmiset. Syy miksi lähdin myyntityöhön oli osittain se, että aiemmassa työpaikassa kaikki sai saman palkan riippumatta työpanoksesta, Soldemilla palkan suuruus riippui omasta panostuksesta. Toinen syy miksi lähdin Soldemille tekemään myyntityötä, oli se, että halusin kiinteistövälittäjäksi. Oli jo oppisopimuspaikka olemassa, mutta en halunnut ensimmäisenä myynnillä tekemään mitään talokauppaa, vaan halusin vähän jotain tämmöistä pienempää myyntiä alle. Siitä sain rohkeutta ja kokemusta lähteä myymään isompiakin asioita. Kaikissa tilanteissa nykyisessä ammatissani on ollut hyötyä siitä, että olin Soldemilla töissä.  Tavoitteenani nykyään on saada suoritettua LKV-tutkinto sekä edetä omalla alalla. Myyntityö parissa tulen jatkamaan työni myös jatkossa.

Soldemilla pärjää jos on sitä rohkeutta, eli uskaltaa lähteä sitä kauppaa hakemaan. Suosittelenkin tarttumaan toimeen, jos yhtään tuntuu siltä, että kiinnostaa. Kannattaa myös muistaa, ettei luovuta heti alussa, vaikka olisi vaikeaa. Ei itsellänikään alussa myynti kulkenut, mutta sitten tein vain päätöksen muuttaa suunnan.

21.10.2020

MYYNTI + DATA -tapahtuma 26.11.20

Myynti + Data -onlinetapahtuma 26.11.2020 klo 9-12. Luvassa on kattava ohjelma myynnistä ja myynnillisestä asiakaspalvelusta dataa hyödyntäen.

08.10.2020

Onnellisia kohtaamisia myynnissä ja asiakaspalvelussa

Me Soldemilla panostamme työntekijöidemme kehittymiseen. Järjestämme työntekijöillemme erilaisia valmennuksia ja mahdollisuuksia suorittaa oppisopimuksella tutkintoja sekä Soldemin omia kehitysohjelmia. Tämän essee on kirjoitettu osana Myyjän kehitysohjelmaa ja se julkaistaan  Wave asiakaspalveluverkoston asiakaspalveluviikolla 2020 osana #tekijätorstai -teemaa.

16.07.2020

Pitää uskaltaa kokeilla rohkeasti uusia asioita myynnissä ja arjessa

Me Soldemilla haluamme panostaa työntekijöiden kehittymiseen. Jottei tämä jäisi meille vain kauniiksi korulauseiksi, meillä on erilaisia valmennuksia ja kehitysohjelmia, joihin työntekijät voivat osallistua. Istuimme loppuvuodesta 2019 Myyjän kehitysohjelman suorittaneen, Justus Hiltusen, kanssa alas ja kysyimme Justukselta, miksi Myyjän kehitysohjelmaan kannattaa osallistua ja mitä se antoi Justukselle. Justus on siirtynyt jo Soldemilta seuraavaan työpaikkaansa.

01.07.2020

Miten oppisin paremmin epäonnistumaan?

24.06.2020

Myynnin johtaminen etänä – läsnä ja tavoitettavissa

06.05.2020

Etäjohtajan työkalupakki: Ota käyttöön 10 Soldemilla hyväksi todettua keinoa