Jessican menestystarina | Soldem

Jessican menestystarina

Olen Jessica Knuuti, seikkailunhaluinen 28-vuotias hallintotieteiden maisteri. Erilaisten opettavaisten myyntipositioiden jälkeen olen päätynyt yrittäjäksi. Kesäisin luotsaan parinkymmenen henkilön huippujäätelönmyyntitiimiäni Helsingin keskustassa sijaitsevilla jäätelökioskeillani ja talvisin reissaan ja muutoin nautin elämästä.

Aloitin työskentelyn Soldemilla tammikuussa 2008 ollessani lukion toisella luokalla. Yliopistoon päästyäni muutin pois Tampereelta ja lopetin työt Soldemilla heinäkuussa 2013.  Aloitin Soneran uusasiakashankinnassa. Sitä tovin tehtyäni siirryin nykyasiakkaiden kontaktoinnin puolelle, jota teinkin suurimman osan Soldem-urastani. Lukiosta valmistuttuani minulle myös tarjottiin tiimin kapteenin paikkaa, jonka otin suurella motivaatiolla ja innolla vastaan.

Parasta Soldemilla oli moni asia: myynnin flow, ammattitaitoiset myynnin kehittämisen koulutukset, oman tiimin innostaminen, lennokkaat kick off- päivät ja huippu työyhteisö. Välillä ikävöi niitä hetkiä, kun oli vaan yksinkertaisesti niin liekeissä!

Soldem on ollut minun työuran kannalta suuri opinahjo monestakin näkökulmasta. Huikea kasvualusta, jossa pääsee ymmärtämään ja näkemään sen, millaista voi työskentely olla ammattitaitoisessa, osallistavassa ja työntekijöiden osaamisen kehittämisestä huolen pitävässä organisaatiossa. Opin paljon siitä, mikä tekee duunista huippuduunin! Yritän parhaani mukaan luoda omille työntekijöilleni vähintään yhtä hyvän ponnistuslaudan työelämään. Osallistava johtaminen, osaamisen kehittäminen ja myynnin teorian vieminen menestyksekkäästi käytäntöön ovat varmasti kaikki sellaisia asioita nykyisessä työssäni, jotka ovat saaneet vaikutteita Soldem-ajoilta.

Myyntityö opettaa todella paljon, no tietenkin itse myynnistä, mutta myös asiakkaiden ja ylipäätään ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Erilaisia myyntitaitoja tarvitsee monissa eri tilanteissa läpi elämän! Ainakin itse koin saavani täältä aivan huikeat työkalut myynnin saralla ja ylipäätään koko työelämään.

ISO KIITOS SOLDEM <3

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista. Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on.

24.09.2019

Leevi-Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi oikein mainio fiilis! Työpaikka on reilu ja aamuisin oli rentoa tulla töihin. Hymy kesti työpäivän alusta loppuun, ja sen jälkeenkin. Tulen mielelläni jatkossakin töihin. Työilmapiiri on kannustava ja siitä pidetään johtotasolla huolta. Työilmapiiri ja hauskat työkaverit tekivät kesästä ikimuistoisen.

24.09.2019

Janinan kesätarina

Kokonaisuudessaan kesästä Soldemilla jäi käteen hyvä fiilis. Työympäristö mahdollisti sen, että hyvällä fiiliksellä ja ryhmähengellä päivistä jäi hyvä mieli. Työssä yllätti minua asiakkaiden saaminen kuuntelemaan millä asialla soittelen. En kuvitellut alkuun, että puhelimen välityksellä kiinnostuksen herättäminen olisi näinkin vaikeaa.

24.09.2019

Jamesin kesätarina

Kesästä Soldemilla jäi hyvät fiilikset! Ei jäänyt mikään asia harmittamaan. Työkaverit todella mahtavia, kuten myös oli esimies. Täällä otettiin hyvin vastaan ja työhön perehdytys sujui todella hyvin.