Jessican menestystarina | Soldem

Jessican menestystarina

Olen Jessica Knuuti, seikkailunhaluinen 28-vuotias hallintotieteiden maisteri. Erilaisten opettavaisten myyntipositioiden jälkeen olen päätynyt yrittäjäksi. Kesäisin luotsaan parinkymmenen henkilön huippujäätelönmyyntitiimiäni Helsingin keskustassa sijaitsevilla jäätelökioskeillani ja talvisin reissaan ja muutoin nautin elämästä.

Aloitin työskentelyn Soldemilla tammikuussa 2008 ollessani lukion toisella luokalla. Yliopistoon päästyäni muutin pois Tampereelta ja lopetin työt Soldemilla heinäkuussa 2013.  Aloitin Soneran uusasiakashankinnassa. Sitä tovin tehtyäni siirryin nykyasiakkaiden kontaktoinnin puolelle, jota teinkin suurimman osan Soldem-urastani. Lukiosta valmistuttuani minulle myös tarjottiin tiimin kapteenin paikkaa, jonka otin suurella motivaatiolla ja innolla vastaan.

Parasta Soldemilla oli moni asia: myynnin flow, ammattitaitoiset myynnin kehittämisen koulutukset, oman tiimin innostaminen, lennokkaat kick off- päivät ja huippu työyhteisö. Välillä ikävöi niitä hetkiä, kun oli vaan yksinkertaisesti niin liekeissä!

Soldem on ollut minun työuran kannalta suuri opinahjo monestakin näkökulmasta. Huikea kasvualusta, jossa pääsee ymmärtämään ja näkemään sen, millaista voi työskentely olla ammattitaitoisessa, osallistavassa ja työntekijöiden osaamisen kehittämisestä huolen pitävässä organisaatiossa. Opin paljon siitä, mikä tekee duunista huippuduunin! Yritän parhaani mukaan luoda omille työntekijöilleni vähintään yhtä hyvän ponnistuslaudan työelämään. Osallistava johtaminen, osaamisen kehittäminen ja myynnin teorian vieminen menestyksekkäästi käytäntöön ovat varmasti kaikki sellaisia asioita nykyisessä työssäni, jotka ovat saaneet vaikutteita Soldem-ajoilta.

Myyntityö opettaa todella paljon, no tietenkin itse myynnistä, mutta myös asiakkaiden ja ylipäätään ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Erilaisia myyntitaitoja tarvitsee monissa eri tilanteissa läpi elämän! Ainakin itse koin saavani täältä aivan huikeat työkalut myynnin saralla ja ylipäätään koko työelämään.

ISO KIITOS SOLDEM <3

22.05.2019

Heidin menestystarina

02.05.2019

Sailan menestystarina

Minä olen Tynin Saila =) Sain pyynnön kertoa hieman itsestäni ja Soldem-taustastani niin tässäpä sitä tarinointia tullee!  Soldemilla olen työskennellyt vuonna 2012 vajaan vuoden, jonka jälkeen tein niin sanonut come-backit kesäksi 2014. Siinä välissä olin Australiassa reissaamassa (Kiitos Soldemille vain; teillä ollessani sain kipinän ja rohkeuden tämän haaveen toteutukseen! :) Olen kotoisin Taivalkoskelta Pohjois-Suomesta. Päädyin Soldemille, kun halusin muuttaa Tampereelle. Mietiskelin, että millaista työtä lähden hakemaan, ja päädyin hakemaan puhelinmyyntityötä

27.03.2019

Selinan menestystarina

19.12.2018

Tarun menestystarina

28.11.2018

Vilin menestystarina