fbpx

Valmennus

Matkalla menestystarinaan

Soldemissa uskotaan ihmisiin ja heidän kokonaisvaltaiseen kehitykseensä. Jatkuva oppiminen on meillä luonteva osa arkea. Jokaisen tarina alkaa perehdyttämisestä ja myyntityön koulutuksesta. Alkuopastuksen jälkeen tarjoamme jatkuvasti valmennuksia niille soldemlaisille, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään. Monet ovat tarttuneet tarjoamiimme mahdollisuuksiin ja edenneet talon sisällä – aina ylimpään johtoon asti. Myös kaikki tiimiesimiehemme ja myyntipäällikkömme ovat aloittaneet meillä myyntityöstä.

Haluamme kannustaa jokaista kartuttamaan omaa osaamistaan. Esimiehet käyvät keskustelua kunkin työntekijän kanssa heidän henkilökohtaisista tavoitteistaan. Sen jälkeen etsimme yhdessä keinot niiden saavuttamiseksi. Kirjoitetaanko sinun menestystarinasi oppisopimuksen, kehitysohjelmiemme tai kenties erilaisten kuukausittaisten valmennuksiemme kautta?

Oppisopimusopiskelua työn ohessa? – Lue myyntedustajamme Hannan tarina. 

Myynnin kehitysohjelmamme

Soldemilla mahdollisuudet edistää itseään ja ajaa uraansa aktiivisesti haluamaansa suuntaan ovat lähes rajattomat. Yksi konkreettinen tapa kehittyä on opiskelu oman valmennusorganisaatiomme kehitysohjelmissa.

Kehitysohjelmia on kolme eritasoista: Myyjän kehitysohjelma, Myyntivalmentajan kehitysohjelma ja Esimiehen kehitysohjelma. Myyjän kehitysohjelmassa voi aloittaa heti alkuperehdytyksen jälkeen. Sen suorittaneille aukeaa jälleen uusia ovia: tarjoamme sekä syventäviä valmennuksia että mahdollisuuden jatkaa myyntivalmentajan kehitysohjelmaan.

Kehitysohjelmat ovat palkallista työaikaa, ja niiden suorittamisesta saa todistuksen.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää koulutus- ja kehittymismahdollisuuksista Soldemilla? Kysy rohkeasti lisää!