fbpx

Valmennus

Matkalla menestystarinaan

Soldemissa uskotaan ihmisiin ja heidän kokonaisvaltaiseen kehitykseensä. Jatkuva oppiminen on meillä luonteva osa arkea. Jokaisen tarina alkaa perehdyttämisestä ja myyntityön koulutuksesta. Alkuopastuksen jälkeen tarjoamme jatkuvasti valmennuksia niille soldemlaisille, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään. Monet ovat tarttuneet tarjoamiimme mahdollisuuksiin ja edenneet talon sisällä – aina ylimpään johtoon asti. Myös kaikki tiimiesimiehemme ja myyntipäällikkömme ovat aloittaneet meillä myyntityöstä.

Haluamme kannustaa jokaista kartuttamaan omaa osaamistaan. Esimiehet käyvät keskustelua kunkin työntekijän kanssa heidän henkilökohtaisista tavoitteistaan. Sen jälkeen etsimme yhdessä keinot niiden saavuttamiseksi. Kirjoitetaanko sinun menestystarinasi oppisopimuksen, kehitysohjelmiemme tai kenties erilaisten kuukausittaisten valmennuksiemme kautta?

 

Oppisopimusopiskelua työn ohessa? – Lue myyntedustajamme Hannan tarina. 

”Tarun järjestämät valmennukset ovat mieletön piriste työpäiviin. Varsinkin nopeatempoisessa myyntityössä on hyvä päästä pysähtymään, jotta tuloksen voi taas nostattaa uudelle tasolle. Lähes poikkeuksetta olen osallistunut tarjottuihin valmennuksiin, sillä Tarulla on maaginen voima tuoda intoa ihmisille. Vaikkakin hän aina sanoo ”Voi kunpa voisin vaan antaa sulle motivaatiota vain ojentamalla sitä, mutta se ei mene niin”.

Kuitenkin olen Tarun kanssa hieman eri mieltä, sillä innostavan ja mukaansatempaava valmentaja nimenomaan luo motivaatiota, sillä hän tuo uutta näkökulmaa sekä vinkkejä päivittäiseen aherrukseen. Jokaisen kerran jälkeen olen päässyt todistamaan, itseni lisäksi, kuinka muut lähtevät valmennuksesta selkä suorempana ja hymyssä suin. Se on taika, jota Taru tarjoaa Soldemilla. Vaikkakin minun matkani jatkuu eteenpäin, niin aivan varmasti osallistuisin edelleen Tarun valmennuksiin.

Jokainen työympäristö kaipaisi Taru Alvarezin kaltaisen energianlähteen vetämään heille myyntiklinikoita ja itsensä johtamisen oppitunteja. Nimittäin, näissä tunneissa ei ole vain kyse työstä ja siihen annettavasta panoksesta vaan siitä, miten itse tulet omassa elämässäsi paremmaksi ihmiseksi. Viimeinen reilu vuosi on ollut aikamoinen matka. Taru. Iso kiitos, että olet ollut osa matkaani. Olen etuoikeutettu, kun olen päässyt valmennettavaksesi sekä työskentelemään kanssasi! ”

-Pauliina Järvinen

Myynnin kehitysohjelmamme

Soldemilla mahdollisuudet edistää itseään ja ajaa uraansa aktiivisesti haluamaansa suuntaan ovat lähes rajattomat. Yksi konkreettinen tapa kehittyä on opiskelu oman valmennusorganisaatiomme kehitysohjelmissa.

Kehitysohjelmia on kolme eritasoista: Myyjän kehitysohjelma, Myyntivalmentajan kehitysohjelma ja Esimiehen kehitysohjelma. Myyjän kehitysohjelmassa voi aloittaa heti alkuperehdytyksen jälkeen. Sen suorittaneille aukeaa jälleen uusia ovia: tarjoamme sekä syventäviä valmennuksia että mahdollisuuden jatkaa myyntivalmentajan kehitysohjelmaan.

Kehitysohjelmat ovat palkallista työaikaa, ja niiden suorittamisesta saa todistuksen.

Tutustu myyjän kehitysohjelmaan esittely videossa 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää koulutus- ja kehittymismahdollisuuksista Soldemilla? Kysy rohkeasti lisää!