Leevi-Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi oikein mainio fiilis! Työpaikka on reilu ja aamuisin oli rentoa tulla töihin. Hymy kesti työpäivän alusta loppuun, ja sen jälkeenkin. Tulen mielelläni jatkossakin töihin. Työilmapiiri on kannustava ja siitä pidetään johtotasolla huolta. Työilmapiiri ja hauskat työkaverit tekivät kesästä ikimuistoisen.

Työssä yllätti sen rentous ja myynnin helppous. Työ suhde on ollut kokonaisuudessaan erittäin positiivinen yllätys. Hyvät työedut ja esimiesten aktiivinen tukeminen ja kehittäminen olivat todella positiivinen yllätys. Haasteet ovat tapaus kohtaisia. Tarvitsi vaan selvittää käytäntötavat, joilla toimitaan tietyissä olosuhteissa. Käytäntötavat ovat kyllä selkeät ja oppii nopeasti. Haastavaa voi olla argumentointi, mutta esimies ja muut työntekijät antavat toimivia vinkkejä.

Soldem on työnantaja reilu ja etenkin telemarkkinointi firmana, koska en ole pelkän provikan varassa. Systeemit toimivat, sopimukset tehtiin ajallaan ja sopimuksiin tehtävät muutokset olivat vaivatonta suorittaa. Esimiehet hoitavat hommansa, eivätkä lykkää hommiaan aina huomiseen. Työnantaja osoittaa välittävänsä työntekijöistään kyselemällä kuukausittain, kuinka työ sujuu.

Suosittelisin Soldemia työpaikkana, koska se on luotettava työpaikka, työssä on hyvä pohjapalkka, työ on rentoa, koska saa itse päättää tauot. Toimiston sijainti on hyvä ja tilat viihtyisät. Työporukka on todella rento ja hauska. Työpaikka panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen erilaisilla kisoilla, hyvällä perehdytyksellä ja koko ajan jatkuvalla kehittämisellä. Ensimmäisestä päivästä asti tuli kuva, että työpaikka tosiaan välittää työntekijöiden hyvinvoinnista.

-Leevi-Petteri

Kuvaaja: Juuso Suhonen