Palvelut yrityksille

Palvelut yrityksille

Olemme monikanavaisen myynnin ja asiakaspalvelun kumppani. Meillä Tampereella työskentelee noin 250 ammattitaitoista myyjää. Hallitsemme monipuolisesti kaikki myynnissä ja asiakaspalvelussa käytetyt etäkanavat. Läheinen ja pitkäjänteinen strateginen kumppanuus on avain menestyksen rakentamisessa. Olemme keskisuurten ja suurten yritysten luottokumppani sekä B2B- että B2C-markkinoilla. Loppuasiakkaan kohtaamisessa meille ykkösasia on erinomainen asiakaskokemus, eli aito onnellinen kohtaaminen. Asiakaskokemuksen on oltava sama, kohdattiin hänet missä kanavassa tahansa. Menestyksen taustalla on panostus työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittämiseen. Tiedolla johtaminen ohjaa päätöksentekoamme ja tuo arvokasta uutta näkemystä asiakasyrityksillemme.

Data_kertoo

Toimintamme perustuu huippuunsa hiottuun ammattitaitoon datasta aitoon asiakohtaamiseen asti.

Asiakaspalvelu

Suomen parasta myynnillistä asiakaspalvelua – tämä on lähtökohtamme yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa.

Jos haluat erottautua laadulla, varmistaa menestyksesi tulevaisuudessa ja tehdä asiakaspalvelustasi merkittävän myyntikanavan, meidän kannattaa jutella yhteistyöstä! 

Chat-palvelu yrityksen nettisivuille tai verkkokauppaan

Chat on parhaimmillaan loistava verkkokaupan ja nettisivun ostamisen tukija. Sen avulla ostamiskokemus saadaan turvallisemmaksi, kaupat tehtyä nopeammin ja asiakkaan ostamat tuotteet ja palvelut riittävän laajoiksi. Soldemin yrityksille tuottama Chat-palvelu räätälöidään yhteistyössä asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. 

Myynti

Soldem tarjoaa myynnin ulkoistusta monessa eri etäkanavassa. Pitkä ja menestyksekäs historia outbound-myynnin parissa puhuu ammattitaitomme puolesta.

Valmennukset

Valmennusosaamisemme takana on 18 vuoden kokemus, tuhansien ihmisten myyntityöhön perehdyttäminen ja jatkuva valmennus työn ohessa.

Konsultointi

Oletko rakentamassa uutta myyntitiimiä yritykseesi? Mietitkö millainen johtamis- ja perehdytysrakenne pitäisi luoda pohjalle?

Tarjoamme moneen kertaan happotestatut ratkaisut näihin kysymyksiin. Autamme tarvittaessa myös jalkautuksessa. 

Konsultointi kuvituskuva