Palvelut

Ulkoistettu asiakaspalvelu

Tarjoamme asiakaspalvelun ulkoistusta laadukkaasti ja joustavasti. Rakennamme asiakaspalvelukanavastanne tehokkaan, tuottavan ja aidosti asiakasta palvelevan kanavan .Asiakkaalle kannattaa myydä parhaat ratkaisut silloin, kun hänellä on aikaa ostaa. Myynnillinen onkin asiakaspalvelumme merkittävin kilpailuvaltti.

Asiakkuuksien hoito

Tuotamme teille ja asiakkaillenne aitoa lisäarvoa kasvattamalla, päivittämällä ja hoitamalla asiakassuhteitanne tarpeidenne mukaisesti. Palvelumme avulla parannatte asiakasarvoanne, asiakaspitoanne ja asiakaskokemustanne. Voimme auttaa teitä ratkaisemaan niin jäsenasioiden, asiakaspalvelullisten kuin myynnillistenkin tehtävien haasteita.

Myynnin ulkoistamisen palvelut

Hyödynnä Soldemin 20 vuoden menestyksekäs historia ulkoistetun myynnin kumppanina. Tarjoamme monikanavaisia myynnin palveluita niin kuluttaja- kuin yritysmyynnin tarpeisiin. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen toimija niin nykyasiakasmyynnin kuin uusasiakashankinnankin parissa.

Myynnin valmennukset

Valmenna henkilöstöstäsi myynnin, johtamisen ja työelämätaitojen ammattilaisia Soldemin live- ja verkkovalmennuksien avulla. Meillä on 20 vuoden kokemus laadukkaasta ja vaikuttavasta valmentamisesta. Modernit työkalumme tuovat joustoa ja lisäarvoa jokaiseen valmennukseemme, ja ne ovat helposti integroitavissa juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi.

Asiakaspalvelun konsultointi

Autamme teitä rakentamaan tuottavan ja tehokkaan asiakaspalvelutoiminnon ammattitaitomme avulla. Tarjoamme myös apua, mikäli haluatte rakentaa asiakaspalvelustanne myynnillisen kanavan tai kehittää jo olemassa olevaa asiakaspalveluanne. Meillä on useiden vuosien kokemus asiakaspalvelun prosessien kehittämisestä, ja toimintatapamme ovat useaan kertaan happotestattu käytännössä.