Ulkoistettu myynti

Kun puhutaan tuloksista, numerot ja asiakkaat puhuvat puolestamme. Luomme asiakkaillesi laadukkaita kohtaamisia etäkanavissa, joista syntyy mitattavaa säästöä kustannuksiin ja lisää kauppaa jopa 30 % todennäköisyydellä

Miksi myynti kannattaa ulkoistaa Soldemille?

Teemme myyntiä tavalla, josta voit olla ylpeä. Kasvatamme nykyisiä asiakkuuksiasi ja olemme tuloksia tekevä vahvistus uusasiakashankintaan sekä yritys- että kuluttajamyynnissä.

Tunnemme tuotteesi ja palvelusi läpikotaisin ja kohtaamme asiakkaasi yksilöinä niin digitaalisissa kanavissa kuin kasvokkain. Voit luottaa siihen, että jätämme positiivisen muistijäljen aina, kun edustamme yritystäsi – johtipa kohtaaminen suoraan kauppaan tai ei.

90 %

loppuasiakkaista on tyytyväisiä palveluumme

70 %

puhelinkanavan loppuasiakkaista jatkaa asiakkuutta

45 %

myynnin osumatarkkuus
chat-kanavassa

88

kumppaneidemme NPS (2023)

Mistä meidät tunnetaan?

Tuotamme onnellisia kohtaamisia

 • inhimillinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa
 • vahvat ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaidot
 • motivoituneet ja hyvinvoivat työntekijät
 • moniosaavat tiimit ja tekijät

Palvelemme laadukkaasti kaikissa kanavissa

 • aktiivinen valmennuskulttuuri
 • monikanavainen asiantuntemus
 • huolellinen tuote-, palvelu- ja brändiperehdytys
 • joustava resursointi tehtävästä ja kanavasta toiseen

Hyödynnämme teknologiaa työkaverina

 • testatut ja tehokkaat prosessit
 • vaikuttavimmat tulokset puheanalytiikan avulla
 • dataohjatuva tekeminen ja jatkuva parantaminen
 • modernit ja tietoturvalliset työkalut

”Uuden tuotteen myynnissä päästiin nopeasti vauhtiin. Toiminta on ollut koko ajan ketterää.”

Sanna Laakso, kehitysjohtaja, Työeläkeyhtiö Elo

Usein kysyttyä

Millaisiin myyntitoimeksiantoihin olette erikoistuneet?
Olemme kuluttaja- ja yritysmyynnin moniosaaja. Kokeneet ja kaupannälkäiset myyjämme ovat apunasi sekä uusasiakashankinnassa että lisämyynnin tekemisessä nykyisille asiakkaillesi.

Missä kanavissa teette ulkoistettua myyntiä?
Olemme siellä, missä asiakkaasi ovat. Käyttämämme etämyynnin kanavat ovat puhelin, sähköposti, chat ja sosiaalinen media. Jalkaudumme mielellämme myös kasvokkaisiin kohtaamisiin esimerkiksi feissaamalla sekä ständeillä, myymälöissä ja erilaisissa tapahtumissa.

Miten voin varmistua myyntikohtaamisten laadusta?
Tyytyväinen asiakas tekee tilin – myös meille. Tallennamme kohtaamiset ja arvioimme myynnin laatua numeerisesti. Hyödynnämme myös tekoälyä sekä laaduntarkkailussa että korrelaatioiden hakemisessa keskustelujen ja tulosten välillä. Lisäksi voimme sopia pilottijaksosta, jonka aikana keräämme dataa ulkoistamisen konkreettisista tuloksista ja hyödyistä.

Voinko esittää toiveita siitä, ketkä palvelua tuottavat?
Korkea ammattitaito ja työmotivaatio ovat jokaisen soldemlaisen tunnusmerkkejä. Koska jokainen toimeksianto on kuitenkin ainutlaatuinen, huomioimme toiveesi ja pääset halutessasi vaikuttamaan rekrytointiprofiiliin.

Mitä myynnin ulkoistaminen maksaa?
Pitkäaikaiset kumppanuudet ja korkea asiakastyytyväisyys kertovat, että teemme työmme hyvin. Hinnoittelumallimme perustuu vahvasti tuloksiin, mikä tarkoittaa, että sovimme yhdessä tavoitteista ja mittareista, joiden toteutumisesta maksat sovitun komission. Asiakkaidemme kokemuksen mukaan projektikohtainen ulkoistettu palvelu on aina kustannustehokkaampaa kuin jos organisaatiosi hoitaisi sen itse.

Kuinka nopeasti voimme aloittaa yhteistyön?
Huolellinen onboarding-prosessimme varmistaa, että tunnemme tuotteesi ja palvelusi kuin omat taskumme ennen yhteistyön aloittamista. Valmisteluvaiheen kestoon vaikuttavat palvelukokonaisuuden ja tuoteportfolion laajuus sekä mahdolliset erityistoiveesi. Nopeimmillaan pystymme käynnistämään yhteistyön jopa alle kuukaudessa.

Voinko ulkoistaa myynnistä tai myyntikanavista vain osan?
Tarjoamme tukea juuri silloin ja siellä, missä meitä eniten tarvitaan. Vaikka asiakkaamme ulkoistavat myynnin mielellään kokonaan meille, olemme nopeasti ja joustavasti apuna myös esimerkiksi ruuhkahuippujen tasaamisessa tai lomakausien turvaamisessa. Jos haluatte säilyttää joko osan tai kaikki kanavat omissa käsissänne, soldemlaiset voivat kontaktoida kohderyhmäänne ja generoida kuumia liidejä omien myyjienne työn tueksi.

Tarjoatteko tarvittavat työkalut ja teknologian osana ulkoistettua myyntipalvelua?
Meille tärkein asia teknologian taustalla on ihminen. Tyypillisesti toteutamme palvelun luotettavien kumppaneidemme tarjoamilla tietoturvallisilla ratkaisulla avaimet käteen -periaatteella. Halutessasi voimme rakentaa räätälöidyn ratkaisun, jossa käyttämämme työkalut integroidaan yhteensopiviksi yrityksesi omien järjestelmien kanssa.

Haluatko sinäkin enemmän myyntiä ja kannattavampia asiakkaita?

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan, miten ulkoistettu myynti voi auttaa hankkimaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Anton Hyseni Toimitusjohtaja
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.