Työeläkeyhtiö Elo sai uusia tapoja nostaa myyntiä vastuullisuudesta tinkimättä

Soldem on oikea kumppani myös silloin, kun halutaan testata ketterästi uutta ja löytää uusia tapoja nostaa omaa myyntiä. Finanssialalla myynti on erityisen tarkkaa ja vaatii kumppanin, joka huolehtii vastuullisesti laadusta. Asiakas voi luottaa siihen, että piloteista saadaan maksimaalinen myyntitulos.

”Uuden tuotteen myynnissä päästiin nopeasti vauhtiin. Toiminta on ollut koko ajan ketterää. Pääsimme käynnistämään yhteistyön hyvin nopeasti ja Soldem ei vaatinut kerralla pitkäaikaista sitoutumista yhteistyöhön, vaan pystyttiin lähteä hakemaan kokemuksia aluksi kahden kuukauden pilotilla. Lisäksi Soldem on pystynyt ottamaan uusia kohderyhmiä soittoon ketterästi.

Yhteistyö on tiivistä ja se toimii hyvin. Olemme saaneet rakennettua toimivat viikoittaiset kokouskäytännöt ja lisäksi yhteyshenkilöihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos yhteistyöhön liittyen tulee jotakin mieleen. Viimeisen kahden kuukauden aikana on päästy niihin myyntitavoitteisiin, jotka Elo on asettanut. Yhteistyön laajentumisen myötä odotamme vielä vahvempaa vaikutusta Elon kasvuun.”

– Sanna Laakso, kehitysjohtaja, Työeläkeyhtiö Elo

Haluatko kuulla lisää kumppanuudesta Soldemin kanssa? Ota meihin yhteyttä!