Ulkoista asiakaspalvelusi ja auta asiakastasi ostamaan

Ulkoista asiakaspalvelusi ja auta asiakastasi ostamaan

Suomen parasta myynnillistä asiakaspalvelua – tämä on lähtökohtamme yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa.

Jos haluat erottautua laadulla, varmistaa menestyksesi tulevaisuudessa ja tehdä asiakaspalvelustasi merkittävän myyntikanavan, meidän kannattaa jutella yhteistyöstä! Vahva panostus ihmisten johtamiseen ja tiedolla johtamisen kulttuuri ovat asiakaspalvelumme kivijalkoja.

Ulkoistamalla asiakaspalvelusi meille:

  • Teet asiakaspalvelustasi tuottavan myyntikanavan
  • Saat kumppanin, joka auttaa kehittämään laadukasta asiakaskokemusta asiakkuuden kaikissa vaiheissa
  • Lisäät asiakaspalveluusi resurssien joustavuutta varsinkin ruuhka-aikoina
  • Saat kumppanin, joka panostaa erityisen paljon syvään ja asiakkaan menestystä edistävään yhteistyöhön
  • Kiihdytät oman organisaatiosi myyntiä Soldemin myynnillisen kulttuurin ja myyntiä tukevien toimintamallien innostamana
Kuvituskuva, Soldem-hiirimatto ja hiiri

Soldemin johtamiskulttuuri on ratkaisukeskeinen, avoin sekä nuorekkaan rento. Työnteko on tehokasta ja motivoivaa. Tämä tukee yhteistä päämäärämme – tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua, joka hurmaa asiakkaamme vuoden jokaisena päivänä.

Ville Nuutinen Sales & Partner Manager, Fortum

Parhaat asiakaspalvelijat ovat taitavia myyjiä

Usein käy niin, että myynti ja asiakaspalvelu eivät pelaa samassa joukkueessa kohti yhteisiä tavoitteita. Molemmista puolista saadaan parhaat hyödyt esille, kun raja-aita puretaan ja samat ihmiset tekevät molempia sekä myyvät että palvelevat asiakkaita. Soldemilla kaikki asiakaspalvelijat ovat siis myös taitavia myyjiä.

Panostamme työntekijöidemme alkuperehdytykseen ja jatkuvaan valmentamiseen. Toiminnan laatua ja tuottavuutta seurataan monilla eri mittareilla. Soldemin vahva myynnillinen kulttuuri tarttuu helposti myös asiakasyrityksiimme ja innostaa entistä parempiin tuloksiin.

Chat on verkkokaupan ostamisen tukija

Chat on tehokas tapa palvella asiakasta ja lisätä asiakastyytyväisyyttä. Sen avulla ostamiskokemus saadaan turvallisemmaksi, kaupat tehtyä nopeammin ja asiakkaan ostamat tuotteet ja palvelut riittävän laajoiksi.

Chatin avulla parannat asiakaspitoa ja lisäät liikevaihtoa. Korkea osaamisemme asiakkaan tunnistamisessa ja chatin näkyvyyden optimoinnissa yhdistettynä huippuunsa hiottuun myynnin ammattitaitoon mahdollistaa parhaan lopputuloksen. Chatin tarkoitus ei ole heikentää verkkokaupan konversiota, vaan lisätä kokonaismyyntiä ja parantaa ostamiskokemusta.

Olemmeko yrityksellesi oikea asiakaspalvelukumppani?

  • Haluat pitkäaikaisen ja läheisen asiakaspalvelukumppanin
  • Uskot, että laadukas myynti on samalla hyvää asiakaspalvelua
  • Haluat nostaa asiakastyytyväisyyden tasoa
  • Haluat, että asiakaspalvelijoilla on syvä ja jatkuvasti päivittyvä tietotaito hoitaa juuri Sinun yrityksesi asiakkaita

Mikäli koit useamman kohdan tärkeäksi, jutellaan lisää!

Kiinnostaako yhteistyö asiakaspalvelun tiimoilta?

Ota yhteyttä:

Teemu Nurmi Liiketoimintajohtaja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaamme kertoo:
Soldemin kanssa tehdään yhdessä

Yhteistyömallimme poikkeaa valtavirrasta – teemme työtä yhdessä joka päivä tavoitteiden saavuttamiseksi. Keskiössä on asiakas, jonka eteen teemme päivittäin kaikkemme. Soldemin johtamiskulttuuri on ratkaisukeskeinen, avoin sekä nuorekkaan rento. Työnteko on tehokasta ja motivoivaa. Tämä tukee yhteistä päämäärämme – tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua, joka hurmaa asiakkaamme vuoden jokaisena päivänä.

Yhteistyökumppanina Soldem haluaa ymmärtää olemassa olevia toimintamalleja ja tavoitteita – yhdessä tekemisen kautta luodaan, toteutetaan ja kehitetään parhaita toimintamalleja, pitäen asiakkaan aina kaiken toiminnan keskiössä. Parhaiden toimintamallien jakaminen tapahtuu yhteisissä foorumeissa – aina organisaation yhteistä etua ajatellen. Myös nykytilaa uskalletaan haastaa jatkuvasti – järkevästi eteenpäin pyrkien.

Toimintaympäristön ymmärrys vaatii organisaation operatiiviselta johdolta jatkuvaa ja ennakoivaa reagointia sekä avointa kanssakäymistä päivätasolla läpi organisaation. Herkkyys reagoida on avaintekijä menestykselle. Tiedon jakamisen halu on yhteinen ja henkilöstön ammattiosaamisen lisääminen vahvistaa yhteistyötämme. Henkilöstön sitoutuneisuus on avainroolissa ja esimiesten halu auttaa jokaista tekijää menestykseen tekee meistä vahvoja. Jatkuva valmennus tavoitteiden ylittämiseksi saa aikaan ilmapiirin, johon jokainen on valmis sitoutumaan. Luottamus ja motivaatio vievät meitä eteenpäin.

Muutos on asia, jonka on tapahduttava, muuten emme pääse eteenpäin, emmekä kehity. Soldem tarjoaa aktiivisesti ratkaisuehdotuksia, huomioiden aina yhteisen tahtotilan tavoitteiden saavuttamiseksi.

-Ville Nuutinen, Sales & Partner Manager, Fortum