F2F-myynti

Tarjoamme nykyasiakkaillemme etäkanavien lisäksi joustavasti face-to-face –myynnin palveluita. Tuemme tarvittaessa asiakkaidemme myynnillisiä tarpeita standi-, feissaus- ja tapahtumamyynnillä, joista sovitaan aina erikseen tapauskohtaisesti.

Etäkanavissa menestyksekästä myyntityötä tehnyt työntekijä on helpompi kouluttaa lisäksi myös kivijalkamyyntiin. Voimme tehostaa myyntitoimintojanne tarjoamalla ammattitaitoisen puhelinmyyjän kivijalkatiloihinne tekemään soittotyötä, joka ruuhkapiikin sattuessa voi siirtyä palvelemaan asiakkaitanne myymälän puolelle. Näin hiljaisia hetkiä ei tule, vaan työn tuottavuus saadaan maksimoitua. Kysy lisää tästä joustoresurssimahdollisuudesta.

F2F myyntipalvelu sopii teille, jos:

  • Haluatte tehostaa kivijalkamyymälänne toimintaa
  • Etsitte kovatasoisia ja tehokkaita myynnin ammattilaisia myymäläänne
  • Olette jo asiakkaamme jossain etämyynnin kanavassa ja teille on tulossa tapahtuma, tai kampanja, johon kaipaatte nopeasti käsipareja

Haluatteko tehostaa kivijalkanne toimintaa tai onko teillä äkillinen tarve tapahtumaan?

Kerro meille lisää tarpeestanne, niin rakennamme teille yksilöidyn suunnitelman yhteisen myyntitiimin perustamiseen. Toimimme ripeästi ja joustavasti — tyypillisesti tilaushetkestä valmiiseen kokoonpanoon ja myyntityön aloitukseen kuluu noin kolme kuukautta. Tapahtumamyyntiin saamme asiantuntevat myyjät paikalle vieläkin nopeammalla aikataululla.

Rakennamme kanssanne tiiviin ja avoimen yhteistyökulttuurin, jossa tieto välittyy nopeasti molempiin suuntiin ja muutoksia voidaan tehdä nopeallakin aikataululla. Kuuntelemme tarpeitanne ja haluamme onnistua yhdessä kanssanne!

Haluatko kuulla lisää?

Ole meihin yhteydessä ja kerro lisää tämänhetkisestä tilanteestanne. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan, kuinka voisimme olla parhaiten teille avuksi.

Anton Hyseni Asiakkuusjohtaja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.