Nykyasiakasmyynti

Soldemilla on pitkä ja menestyksekäs historia nykyasiakkaiden kohtaamisten parissa. Huolellinen, myynnillinen ja laadukas kartoitus asiantuntevalla otteella varmistaa pitkän asiakassuhteen ja lisämyynnin. Asiakaspalveluhenkinen ja myynnillinen lähestyminen teidän äänellänne takaa kestävän sidoksen asiakkaan ja palveluntarjoajan välille. Myyjämme ovat taitavia kokonaiskuvan hallinnassa ja he ovat tottuneet laajoihin tuotesalkkuihin. Voitte myös ulkoistaa myynnistänne meille vain osan — omaksumme käytäntönne ja tuotamme myyntiä laadukkaasti yhteistyössä kanssanne.

Olemme sopiva kumppani nykymyynnin ulkoistamiseen, jos:

  • Etsitte tuloksia aikaansaavaa tehokasta kumppania
  • Haluatte kasvattaa nykyisiä asiakkuuksianne
  • Arvostatte laadukkaasti toteutettua myyntityötä
  • Haluatte parantaa asiakaspitoa ja asiakastyytyväisyyttä

Tarvitseeko yrityksenne vahvistusta myyntiin?

Kerro meille lisää tarpeestanne, niin rakennamme teille yksilöidyn suunnitelman myyntitiimin perustamiseen. Toimimme ripeästi ja joustavasti — tyypillisesti tilaushetkestä valmiiseen kokoonpanoon ja myyntityön aloitukseen kuluu noin kolme kuukautta.

Yhteistyö aloitetaan usein pienemmällä ihmismäärällä ja toimintaa laajennetaan kun tavoitteet kirkastuvat ja tukitoiminnot on saatu rakennettua. Aloitusjakson jälkeen voimme tarpeenne mukaan kasvattaa toimeksiantoa useamman myyntitiimin kokonaisuudeksi.

Rakennamme kanssanne tiiviin ja avoimen yhteistyökulttuurin, jossa tieto välittyy nopeasti molempiin suuntiin ja muutoksia voidaan tehdä nopeallakin aikataululla. Kuuntelemme tarpeitanne ja haluamme onnistua yhdessä kanssanne!

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Haluatko kuulla lisää?

Ole meihin yhteydessä ja kerro lisää tämänhetkisestä tilanteestanne. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan, kuinka voisimme olla parhaiten teille avuksi.

Anton Hyseni Asiakkuusjohtaja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.