Uusasiakashankinta

Meillä on 20 vuoden kokemus tehokkaasti ja laadukkaasti toteutetusta uusasiakashankinnasta niin kuluttaja- kuin yritysmyynnin saralla. Suunnittelemme ja rakennamme myytävälle tuotteelle tai palvelulle yhdessä teidän kanssanne parhaan mahdollisen puhelun sisällön, jota kehitetään aina tarpeen mukaan. Koulutetut myyjämme pystyvät taidokkaasti hallitsemaan laajoja tuotesalkkuja ja näin varmistamme, että uusasiakashankinnasta saadaan paras mahdollinen tulos.

Olemme sopiva kumppani myynnin ulkoistamiseen, jos:

  • Etsitte tuloksia aikaansaavaa kumppania ja sujuvaa yhteistyötä
  • Arvostatte laadukkaasti ja tehokkaasti toteutettua myyntityötä

Tarvitseeko yrityksenne vahvistusta myyntiin?

Kerro meille lisää tarpeestanne, niin rakennamme teille yksilöidyn suunnitelman myyntitiimin perustamiseen. Toimimme ripeästi ja joustavasti — tyypillisesti tilaushetkestä valmiiseen kokoonpanoon ja myyntityön aloitukseen kuluu noin kolme kuukautta.

Yhteistyö aloitetaan usein pienemmällä ihmismäärällä ja toimintaa laajennetaan kun tavoitteet kirkastuvat ja tukitoiminnot on saatu rakennettua. Aloitusjakson jälkeen voimme tarpeenne mukaan kasvattaa toimeksiantoa useamman myyntitiimin kokonaisuudeksi.

Rakennamme kanssanne tiiviin ja avoimen yhteistyökulttuurin, jossa tieto välittyy nopeasti molempiin suuntiin ja muutoksia voidaan tehdä nopeallakin aikataululla. Kuuntelemme tarpeitanne ja haluamme onnistua yhdessä kanssanne!

Tarvitsetteko muuta apua myynnin tueksi?

Tarjoamme myös kuumien liidien generointia, jotta teidän myyjienne olisi entistäkin helpompaa onnistua. Myyjämme kontaktoivat kohderyhmäänne ja tehokkaan kartoituksen sekä myynnillisen otteen avulla he selvittävät asiakkaan kokonaistilanteen, luoden asiakkaasta kuuman liidin.

Uusasiakashankinnan palvelumme:

  • Etämyynti puhelimitse
  • Kuumien liidien generointi

Haluatko kuulla lisää?

Ole meihin yhteydessä ja kerro lisää tämänhetkisestä tilanteestanne. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan, kuinka voisimme olla parhaiten teille avuksi.

Anton Hyseni Asiakkuusjohtaja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.