Asiakaspalvelu

Pohditteko yrityksenne asiakaspalvelun ulkoistamista luotettavalle ja laadukkaalle kumppanille? Soldemilla on useiden vuosien kokemus onnellisten asiakaskohtaamisten tuottamisesta monikanavaisesti erilaisissa asiakaspalvelukanavissa. Hyvän asiakaspalvelukokemuksen saanut asiakas pysyy pidempään asiakkaana ja on valmiimpi ostamaan lisää. Soldemin asiakaspalvelijat ovat sataprosenttisesti asiakkaidenne käytössä ja laadukkaan koulutuksemme ansiosta he ovat alansa parhaita ammattilaisia päivittäisissä etäkohtaamisissa. Mittaamme aktiivisesti asiakastyytyväisyysdataa ja kehitämme itseämme sen pohjalta jatkuvasti paremmaksi, taaten teille aina luotettavaa ja laadukasta asiakaspalvelua.

Tarjoamme asiakaspalvelua niin puhelimitse, sähköpostitse kuin myös chat-neuvonnan muodossa. Prosessimme ovat joustavia ja kumppanina meille on kunnia-asia palvella teidän asiakkaitanne teidän omalla äänellänne, luoden onnellisia kohtaamisia.

Olemme sopiva kumppani asiakaspalvelun ulkoistamiseen, jos:

  • Etsitte laadukasta, tehokasta, myynnillistä ja osaavaa kumppania
  • Teille on tärkeää, että asiakaskokemus on samanlainen riippumatta kanavasta tai asiakaspalvelijasta
  • Haluatte parantaa asiakaspitoa, asiakkuuksien arvoa sekä asiakastyytyväisyyttä

Voiko asiakaspalvelusta ulkoistaa vain osan?

Kyllä voi! Sovitamme ulkoistetun asiakaspalvelutiimimme teidän prosesseihimme ja tarjoamme tukea siellä, missä sitä tarvitaan eniten. Meillä on vahvaa kokemusta lisäresurssien tarjoamisesta ja voimme tuottaa sitä nopeallakin aikataululla esimerkiksi ruuhkautuneeseen asiakaspalvelukanavaan.

Kuinka asiakaspalvelu ulkoistetaan?

Kerro meille lisää tarpeestanne, niin rakennamme teille yksilöidyn suunnitelman asiakaspalvelutiimin perustamiseen. Toimimme ripeästi ja joustavasti — tyypillisesti tilaushetkestä valmiiseen kokoonpanoon ja työn aloitukseen kuluu noin kolme kuukautta.

Yhteistyö aloitetaan yleensä yhdellä asiakaspalvelijatiimillä, joka lähtee palvelemaan asiakkaitanne tehokkaasti ja laadukkaasti. Aloitusjakson jälkeen voimme tarpeenne mukaan kasvattaa toimeksiantoa laajemmaksi.

Tarvitsetteko apua myös myynnissä? Ulkoistetun myynnin palvelut Soldemilla

Kiinnostaako yhteistyö asiakaspalvelun tiimoilta?

Ole meihin yhteydessä ja kerro lisää tämänhetkisestä tilanteestanne. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan, kuinka voisimme olla parhaiten teille avuksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.