Tuottavia asiakaskohtaamisia korkealaatuisten ulkoistettujen myyntipalveluiden ja teknologian avulla – Aiwo x Soldem

Tiedote

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa toimivamme yhteistyössä Aiwon kanssa. Yhteistyön ansiosta pystymme hyödyntämään tekoälyn ja korkealaatuisen työvoiman toisiaan täydentäviä kykyjä.

Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme skaalautuvaa, nopeasti käyttöönotettavaa ja läpinäkyvää asiakaspalvelua, mistä syntyvä tieto ja asiakasymmärrys tuodaan prosessien kehittämisen työkaluksi. Tuloksena ovat aidosti lisäarvoa tuottavat kohtaamiset, joiden aikana voimme parantaa asiakaskokemusta ja lisätä myyntiä.


Aiwo on johtava kotimainen asiakaspalvelun ja myynnin vuorovaikutusten analysointiin erikoistunut yritys. Aiwon ainutlaatuinen tekoälyä hyödyntävä häiriökysyntäanalytiikka sekä keskusteluiden syvään analysointiin kehitetty teknologia auttavat yrityksiä tehostamaan toimintaansa, parantamaan asiakaspalvelua ja asiakaskokemusta sekä auttaa yrityksiä luomaan merkityksellisempiä asiakassuhteita.

Soldemin toimitusjohtaja Anton Hyseni toteaa: ”Olemme yhdistäneet voimamme tuodaksemme merkittäviä etuja asiakkaillemme. Yhteistyö varmistaa, että innovatiivisten työkalujen avulla asiakkaamme saavuttavat teknologian mahdollistaman kustannustehokkuuden ja voivat keskittyä uuden kasvun polun avaamiseen. Soldemin ja Aiwon välinen kumppanuus tarjoaa asiakkaille yhden oven ratkaisun, joka on suunniteltu parantamaan kustannustehokkuutta, lisäämään myyntiä ja tarjoamaan parempia asiakaskokemuksia.”


Aiwon operatiivinen johtaja Jani Jokela lisää: ”Olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, joka jakaa sitoutumisemme auttaa asiakkaita rakentamaan erittäin tehokkaita asiakaspalvelutoimintoja samalla kun parannetaan asiakaskokemusta. On tärkeää muistaa, että tekoälyä käytetään aina liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ei päinvastoin. Soldemin kokemus ja asiantuntemus yhdessä meidän kokonaisvaltaisten tekoälykyvykkyyksiemme kanssa muodostavat vakuuttavan tarjoaman.”

Lisätietoja:

Soldem

Anton Hyseni, toimitusjohtaja

anton.hyseni (a) soldem.fi

044 998 8069

Aiwo

Jani Jokela, COO

jani.jokela (a) aiwo.ai
041 436 7596

aiwo.ai